Макар да е в напреднала бременност, Меган Маркъл очевидно си прекарва прекрасно със старите си приятели в Ню Йорк. На купона бяха Серина Уилямс и Приянка Чопра.

Вижте снимки >>

Херцогинята се върна в Голямата ябълка, за да се види с приятелките си, които й организираха традиционното в САЩ бебешко парти.

На следващата вечер Меган бе заснета да влиза в ресторант в Манхатан, придружавана от друг мъж. Това е нейният добър приятел Маркъс Андерсън, за когото се говори, че навремето я е запознал с принц Хари.

Решението на Меган да пътува през Океана сама, и то само два месеца преди да роди, се приема за изключителна дързост на фона на кралските порядки. Меган и досега се е откроявала като "бунтар" в сравнение с Кейт Мидълтън, но предимно заради избора си на по-модерно облекло. Циркулират и упорити слухове, че двете херцогини не се разбират и са в "студена война", заради което Меган и Хари се изнасят от двореца Кенсингтън.

Снимка: БТА

По мнение на бившия иконом на покойната Лейди Даяна, съпругата на Хари действително се затруднява да се впише в кралския двор. Неговият коментар е:

"Сега Меган Маркъл прави още една крачка и демонстрира ясно, че няма намерение да се затваря в благородническия кръг, към който принадлежи съпругът й, а ще поддържа активно светските си контакти у дома, в Америка."

Източник: MissBloom