Бунтът на Меган в Ню Йорк

Херцогинята се забавлява с приятели без съпруга си принц Хари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще е по- здравословно за нея, отколкото да стане като Кейт депресантка.

Много сте несправедливи и малко грубички относно Меган но всеки има право на мнение.Моето е, че малко ми е фалшива с поведението си и имам чувството, че играе във филм.Винаги известните са били в очите на обективите и на страниците на вестниците.Признайте, че изпитваме малка доза любопитство към тях за битието и житието им.

Туй зеленото сигурно има виолетови венци

Много е хитра тази Меган ама седи като невъзпитано цигани сред аристократите. Скоро ще гледаме цигански развод между тъпото и тази шарлатанка

Ще я изхвърлят като мръсно коте. Давам и още 1-2 години да разнася цигания и после обратно в долното гето. Там където и е мястото

не е нищо повече от американска златотърсачка. По възрастна от мъжа си, явно с повече воля и твърдост в характера, тя ще го върти на малкия си пръст. Амбициозна, но толкова умна, колкото хитра, тя видимо иска да изпъкне пред етърва си. Защото също така е и завистлива.

Мисля, че рано или късно ще я изгонят от семейството. Подобни своеволия едва ли ще търпят дълго. Но чакат да роди, бебето все пак си е тяхна кръв, макар че може да е по-мургавичко... А може и да не е, все пак таткото е бял, та чак розов и със светла, та чак червеникава коса...

Там не ги гонят.

ама една по друга пенсия

А може и инвитро процедура или сурогатна майка да роди по същото време.

И срещу какво точно се бунтува новоизпечената аристократка? Някой да не би насила да я е омъжил за Хари? Хайде моля ви, представления за наивници-бунтарка,как ли пък не! Сигурно трепери да не изхвърчи пиленцето на късмета,което някак си й кацна на рамото,че ако това се случи следват пак треторазрядните филмчета и то в добрия случай,че може да се случат и по-неприятни екшъни.

Щото ти сигурно си нобелов лалуреат вече ако например си завършила физика или химия в уни, така ли? Та и тя, ако няма Оскар значи не става за Хари. Страшен аргумент, евала. Страшно ти е и аналитичното мислене, щом не правиш разлика между заглавие, измислено от пресата, за да си продава продукта и действителността.

Завиждайти! Хохохо за една вечер е похарчила 500 000 лири. Или Хари е пълен дебил или долу е златна хохохо

Мисля, че 95 % от пишещите тук имат ментални проблеми.

Не забравяй факта, че под статията стои и твоят коментар !!!

Мисля, просто се поставям в останалите 5%. Но когато си обладан от злоба, завист и ревност това не предполага рационално мислене. А агресивният и просташки речник и "аргументите" на голяма част от пишещите наистина разкриват дълбоки психологически проблеми. И те няма да изчезнат с поставянето на минус на поста. Ха-ха.

нали знаеш приказката за оная патка дето много много мислила какво станало най на края

То голямо държане на този корем..то не бе пипане , не бе галене не бе държане...какво ли крие явно добър договор е сключила...Златотърсачка

ами щом си жена сама си отговори защо ми то е повече от ясно

Вулгарната Бионсе и вулгарната Миаген MeAgain..... Ще вкарат Елизабет в гроба

Вулгарноа циркаджиика от Факултету, Толкова може.

Другата циганка Бионсето е показала картина на Меган облечена като кралица!!!!!!!!!!!! На рептилите им истина мястото хохохохохохохох

На тази и липсват първите 36 години!!! На дърти години нито европейка, нито англичанка, нито кралска особа може да стане, камо ли част от английския двор. Цирк е това, а не бунт, а тя е една елементарна светнокожа карикатура от обикновено американско предградие, жадна за внимание.

Всъщност по бащина линия си е с аристократска кръв.

Чичко Снегов, татко каза че ви е предупредил..

Браво на Мегън Красива е, с супер тяло хванала е принца за дръжката на чадъра и ся купете от кеф. Ще ги свали рептилите от трона

Няма как да ги свали от трона, но толкова си е повярвала, защото е доста елементарна, и си мисли, че с тъмната си вагина може да прави номера на короната - на Хари тъпото, да, но оттам нататък не е познала.

Много като нея вече плакаха. Старата забавя но не забравя.

Само по коментарите й в нет-а. Много епитети могат да се кажат съответно, но най-главният е - просташка история. А сега марш на работа и да не забравите да си измиете поне веднъж тази седмица зъбките.

И не живееш на планетата Земя, щом не знаеш, че цялото земно кълбо и се подиграва. А вие зъбите си ги мийте по веднъж на седмица, голямо постижение, ние тук се четкаме поне 3 пъти на ден.

Мегън ш стане Байгън на фамилията и ш я похарчат като Даяна...

Нямам против. Да не би тя да ти харесва?

това е конспирация на либералната демокрация за отстраняване на монархията

Тя е жена без възпитаниепо точно,но Хари е гл..ак и явно не е порастнал достатъчно. Катрин има поведение и външност на Кралица за разлика...

Ей хора. На вас ви изглежда шега но не е шега, по света се разождът маса трансджендъри. Чистлото им се изчислева на повеке от мелион, това са саму известните . За хамеринакстта армия, ако помните, Тръмп забрани да влизат тнрансджендъри, щото по едно време беха станале повеке от редовните хетеро. На вас ви се струва шега, но не е. Кончита е насекаде, белийв ми. кейтката е трансджендър, ползва скъпи хормонални процедури, но и никога нема да забременее. просто гумените й кореми са по-качествени. Но дотук ви изпарзале с три гумени корема, а вий си блейте де, будали.

Море, запри малко, че така не съм се смял от години. Браво, поне ти иде дар-слово.

Roxano ти ли си ма, съсвсем си се ошашавила

Отишла е да се кове

Сага да ни напомните как кейтката се лизгаше с кънки в 7 месец и тя в Скандинавия, трета бременноЗ, и принЦ Луи се роди над 5 кила и полвина. Кейтката също носи 3 поредни гумени топки, просто хората още не се беха усетили. Решиха, че номена минава, и затапиха черната проститутка, но реално, и кейтката си е същата група издънки, че и повеке.

НА КЕЙТ НИКОЙ НЕ БИ И ПОЗВОЛИЛ ТАКОВА НЕЩО, ТЯ РАЖДА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИЦИ. ДАЖЕ ПРЕДИ БРАКА Е МИНАЛА ПРЕГЛЕДИ ЗА ПЛОДОВИТОСТ.

Минала глупости, това никога не е било оповестявано, да не говорим, че беше хващана и преди и след барака, да е дрогирана като свиня и да се търкале по улиците пияна и напикана. Че за я влачили пияна и напикана, да я приберът.У ранни зори. Снимки имаше нейни, как слиза от кола и няма гащи, и какво държи в ръце. Живеете извън реалността, тека ви промиват с белина едната права гънка.

Почти случая на Майкълчо Джаксън. Три поредн ибебета, и ние едно не прелича на него, и последните две, износвени от сурогатка. Последната съпруга на Майкълчо беше една бела медицинска сестра, която износи последните две дизайнерски бебета. Даже не го криха. Но за кралските бебета, се поносиха малко с куреми, а вие гризахте нокти и лайна. От поне 20 години, се произвеждът дизайнерски бебета, саму вие още не сте чуле. Как ви обесневът дирниците, че това е стара технология, нале последния дизайнер на бебета го окошариха в Китай?

Тека и не разбрахте, ей. След Даяна, друга фертилна жена нема да бъде допусната в двора на кралицата, да разиграва властта й. Тека и не разбрахте, защо нарочно избирът грозни, дърти и проблемни скочубри - за да гии контролират. даяна не можеха да я контролират. Тя беше млада, фертилна и богата, и можеше да има и друга съдба, но не искаха да й позволът. Друга като Даяна нема да бъде допусната, схванете го. Затова нарочно взимат дрогиран измет, пияници, курви, секо селско отпадаче. За да може да ги манипулират, и да слушкът. Оубаче тая се мисли за гулемото добрутро, и ше яде парцала на баба яга. Сички знаем как свърши Даяна и защо.

Абе я се научи да пишеш първо грамотно, пък после коментирай! Аман от неграмотници тук!

Глупости беше си подпухнала, типично за бременните и след ражданията си имаше коремче още.

А защо решиха, че тази е бременна?

чантата е грозна

Няма да се учудя ако неочаквано "роди" там! Защото даже на специалисти им се струва, че нещо не е редовно с бременността и. Изведнъж и порасна този корем и нещо много го подпира. И сега това пътуване... Кой щеше да и позволи да лети толкова часове до Щатите (имам предвид лекарите и)!

Е, вече си е във Великобритания и не е родила в САЩ. Аре успокой се и си изпий хапчетата. И като забременееш бягай в леглото за 9 месеца.

Не е черна, "далтонисти"! А и да е, вашите души бели ли са?

Прав си, с лек препечен загар е.

Снежанка!!! Ослепяхме от белота и от чистата и англеска и Немеркантилна душа.

Мегън прави милиони на гърба на Кралицата и имотентното хари.

Извънредно интересно звучи - хора, чийто недоразвити мозъци смятат, че да се забавляваш с приятели е някакво разюздано поведение, се подиграват на една жена за това, че имала по-тъмен цвят на кожата. Имат се за нещо повече от нея, представяте ли си. Ама голяма селяния в тази държава бе, да се чудиш кога диваците се научиха изобщо да пишат!

Ми що не им предложиш да вземат дъщеря ми, като си толкова разбирачов.

С тия порядки...как ли въобще успяват да заченат?

Баба Кралица сигурно е в ступор.

Кралските дворове по принцип много добре знаят как да си пазят интересите?! Всичко може да и случи, даже и преди да е родила.

Не мога да повярвам как е възможно да има такива дебилни заглавия и такива съответно дебилни коментари. Кое е бунт? Че е на частно посещение в родината си? Че се е видяла с приятели и приятелки? А за коментарите -те пък още по-неадекватни, злобни и жалки. Абе хора, откъде я вадите тая злоба, бе. Големи разбирачи както винаги от т.н. кралски протокол и посещения сте. Ха-ха. Според вас Кейт никога не е напускала Великобритания ли, или пък принцовете не са ходили сами някъде, без жените си....Абе вие в кой век живеете, апропо?

На една обикновена цветнокожа персона пробиваща в живота с вагината напред? Аз тук кралски събития не видях - ПЪРВО, и коментарът ми няма нищо общо с кралския двор, или по-точно точно толкова, колкото Мегън някога бъде приета от англичаните и от света за част от кралския двор.

Изглежда много доволна, че е бременна. Аз не виждам нищо лошо, че се вижда със старите си дружки. Бих видял нещо лошо ако не го прави. Като се окоти ше си има и забавление - бебето, пак след година две идва ред на следващото.

Ще и покажат "правият" път. Не е много умна явно. Щом не си спомня какво я сполетя Даяна?! Да "плюеш в сурата" на цялото кралско войнство си е равносилно на лудост.

Джунгла. К’во да го правиш! К’во ти разбира от кралски двор!

Е, очевидно, ти, който си виждал кралския двор само на снимка, разбираш повече. Толкова сте жалки.....

Ще им накриви шушоните на кралското семейство. Тя трябва да се впише към техния стил на живот, не те към нейния. Много добре е знаела откъде произлиза и за кого се омъжва.

От къде мислите произлиза? С тъмен цвят на кожата, какво ли е в кръвта и?

Тая яко взе да си показва рогата. Още не е родила.Тъпо парче, като знае какво направиха със свекърва и лейди Даяна.

хамериканците са си варвари, това не е бунт, щото никой не я е карал насила да се омъжва, просто си е щръклица, американска, накрая ще стане - да би мирно седяло, не би чудо видяло. И други преди нея се пробваха, вече ги забравихме.............

Има една алея на нейно име, дет води към Трафалгар Скуеър.....парк.....ама да, нея я няма.

lu4ka

Алеята е в Хайд Парк, а Трафалгар Скуайър е просто площад.

Какво от това?! Какво толкова е направила, тя не е затворничка. Най-накрая някой да наруши кралските покои и дча промени реномето на кралското семейство.

То на зян отива работата. Брекзит, сега тая. Не и върви на моята Британия.

Епа както бащата на таз Мега спомена не веднъж тя се опитва да е пряка наследница и принцеса на кралския род! Да ама тоз неиния принц си има брат, че не стига това ми тоз брат и жена си има и не стига това ми и дяца си народиха! И сега какво друго и остава на Меган!?

Колко ли телохранители са тръгнали от кралството,на разноски на данъкоплатците да и пазят черния задник.

Какво да прави, като се чувства най-добре в средата си, на Серина и Приянка, но да внимава, че това е кралски двор, непридвидим.

Хари, Хари -сега малко без тебе се забавлява- по-късно ще се забавлява постоянно без тебе- само гледай”черната си” жена

Who cares!

"Бунт", в чаша чай. Следобеден.