Мозъкът бе разкрит! Разбира се, говорим за участника във втория сезон на "Маскираният певец". През уикенда стана ясно, че човекът, изпълнил хитовата песен на Modern Talking "Brother Luie" на сцената на шоуто, е актьорът Георги Низамов, който загуби битката с Бебето и Палячи. Звездата му изгря в друг формат, по-точно в "България търси талант", а през последните години зрителите у нас го познават като ментор в риалитито "Като две капки вода", където помага на участниците да влязат в поставения им образ.

Преди да напусне предаването, той призна, че му е било наистина трудно да опази тайната къде прекарва съботните си вечери напоследък. Низамов разказа, че преди време синовете му са се усъмнили, че баща им е част от телевизионната надпревара.

Вижте снимки на Дара >>

"Казах, че съм Змията, но след като стана ясно, че тя е Борис Солтарийски, те решиха, че ги лъжа и оттеглиха подозренията си напълно", сподели той.

Макар разкритието, че под костюма на Мозъка се крие Георги, да бе съпроводено от голяма доза вълнение, друго събитие, случило се в рамките на шоуто, предизвика истински фурор както сред присъстващата в студиото публика, така и сред зрителите пред малкия екран. Под светлините на прожекторите за кратко, като гост-изпълнител, се върна една от любимите героини на аудиторията в предишното издание на развлекателното предаване, а именно Принцесата.

Георги Низамов свали маската на Мозъка

Снимка: Официална страница на "Маскираният певец" във Facebook

Тя изпя песента на Дженифър Хъдсън от мюзикъла "Мечтателки" "One Night Only", а изпълнението ѝ накара мнозина от присъстващите да се изправят на крака, аплодирайки я бурно. Никой обаче не успя да отгатне на кого принадлежи впечатляващият глас, в това число дори майката на певицата, облякла роклята на Принцесата. В крайна сметка се оказа, че той е на младата Дара Екимова, дъщеря на Ива и покойния Дими от "Сленг".

Дъщерята на Дими от "Сленг" бе под маската на Принцесата

Снимка: Официална страница на "Маскираният певец" във Facebook

"Мислех, че вие ще се сетите, г-н Вергов, тъй като сте се познавали с баща ми", обърна се тя към актьора, който е бил близък приятел на нейния родител и я познава от малко дете.

Вергов едва успя да сдържи сълзите си в ефир, но видимо се разстрои, сещайки се за своя приятел от миналото.

След като епизодът приключи, нейната майка сподели в социалните мрежи видео, показващо собствената ѝ реакция, когато разбира, че нейната наследница е гостуващият артист. Кадрите показват, че тя също не е била наясно с участието ѝ, понеже избухва в радостни викове и започва да подскача, когато вижда образа на Дара по телевизията.

"Какво е да си успял? Как и с какво измерваме успеха?
Опитът ни ли ни дава точните маркери? Или може би успехът е в признанието, което получаваме за добре свършена работа? Вероятно в награди, титли и отличия?
Може би ми е писано да извървя още път, търсейки верните измерители!
Днес имам категоричен отговор и той е в щастливата усмивка на дъщеря ми и нейната сбъдната мечта!
Днес, тук и сега знам със сигурност, че да подкрепяш детето си по пътя към израстването му, да си опора и рамо, за да има сили, вдъхновение и енергия да преследва желанията на сърцето си, да се бори, дори когато е трудно, да не се отказва и да го видиш, озарено от щастие - ето това е един от маркерите ми за успех. Моите си лични.
Близо 2 млн. зрители видяха Принцесата в "Маскираният певец" и превъплъщението в тази любима маска от миналия сезон на Дара. Благодаря ти щастие мое, за великата емоция, през която минах.
Отново ще ти напомня, че мечтите се сбъдват, когато работиш упорито и истински вярваш! Никога не се съмнявай в това и в себе си!
Благодаря на всички, на които цял ден се опитвам да отговоря! Благодаря за всички прекрасни думи, обаждания и съобщения! Благодаря!", гласят емоционалните ѝ думи в по-късен неин пост, качен в личната ѝ Фейсбук страница, придружени с видео от изпълнението на дъщеря ѝ.