Чанинг Тейтъм и Джеси Джей вече са разделени. Двойката започна връзката си през октомври 2018 г. и тя продължи около година.

За публиката стана ясно, че актьорът и певицата са заедно през октомври 2019-а, когато Джеси Джей сподели няколко снимки от тяхна среща.

Първи за раздялата съобщиха US Weekly, а после People потвърдиха новината.

Вижте снимки на двойката >>

Източник казва пред изданието:

"Нямаше никаква драма. Те просто решиха да тръгнат по различни пътища. Чанинг и Джеси имат различни приоритети и цели, които не си съвпадат много. Забавляваха се заедно, но просто нещата не се получиха. Чанинг трябва да бъде много често в Лос Анджелис, за да прекарва време с Евърли, докато Джеси предпочита Англия. Все пак двамата продължават да са добри приятели."

Чанинг Тейтъм започна връзката си с Джеси Джей само няколко месеца след раздялата си с бившата си съпруга Джена Дюън, с която имат 6-годишна дъщеря - Евърли.

Все пак раздялата им е изненадваща, като се има предвид, че през септември певицата представи ново парче с романтичен текст, посветен именно на Тейтъм.

Снимка: Instagram

През миналата година двойката дори сподели свои снимки, докато са заедно в леглото.

Наскоро обаче Джеси призна в интервю, че двамата с Тейтъм са били обявени за двойка още преди началото на връзката им и това определено е оказало натиск върху тях.

"Имахме нужда от време да се опознаем", казва певицата.

По случай рождения ден на Джеси Джей през март, Чанинг Тейтъм бе публикувал нейна снимка в своя Инстаграм профил с изключително романтично послание.

"Пожелавам ти най-щастливия рожден ден, пълен с цялата любов и светлина. На този ден ти се появи на този свят и го запали в пламъци. Ти благослови нашите очи, уши, сърца и нашия живот. Благодаря ти, че си ти. Ти си толкова специална. Честити рожден ден, скъпа!"