Чарли Шийн е известен с факта, че преминаваше през живота си като истинска стихия, озадачавайки почитателите си със своите решенията. Любовният му живот не оставаше по-назад и днес зад гърба си той има 3 бурни брака, последния от които е с актрисата Брук Мюлер.

Вижте снимки на Чарли и Брук >>

От нея той има двама синове - 10-годишните близнаци Макс и Боб Шийн, които след развода на родителите си останаха под попечителството на майка си. Тогава лосанджелиският съд реши звездата от "Двама мъже и половина" да плаща месечна издръжка от 55 хил. долара (колкото дава и на втората си Денис Ричардс, също родила му 2 деца), която напоследък той не може да си позволи, защото работата му значително е намаляла.

И въпреки че правата за наследниците му бяха поверени на Брук, сега актьорът имаше възможността да ги гледа, докато тя се лекува наркотичната си зависимост. Шийн, който през януари т.г. обяви, че се навършва година откакто е напълно чист, отказа да се грижи за синовете си. Той изтъкна опасенията си, че ако вземе децата от бившата си съпруга, това може да я съсипе.

"Чарли не е готов да търси пълно попечителство над Макс и Боб. Той се притеснява, че подобно решение би я пратило в по-голяма емоционална дупка, отколкото е в момента. А и ако поиска такова, ще последва повторение на всичките дела през годините. Чарли е много разстроен от ситуацията. По принцип той е на мнение, че Брук използва парите от издръжката на децата, за да си набавя опиати", казва източник на американската преса.

Днес Мюлер, чието емоционално състояние е нестабилно, е настанена в клиника. Докато тя се лекува, за близнаците се грижи майка ѝ, която е отседнала в техния дом в Бевърли Хилс.

Чарли Шийн и Брук Мюлер се ожениха през месец май 2008 г., но още на следващата година решиха да се разведат, след като той я нападна с нож след пиянски спор. Тогава двамата бяха в популярния курорт Аспен, щата Колорадо, за коледните празници. Една година по-късно разводът им беше финализиран.

Снимка: Скрийншот People