Всеки е имал романтична среща, провалила се с гръм и трясък, въпреки бляскавото и обещаващо начало на вечерта... Знаменитостите също не са застраховани срещу разочарования в това отношение. И дори прекрасната Чарлийз Терон има своя любовна "хорър" история, която наскоро сподели в шоуто на Джими Кимъл.

По време на интервюто, водещият попита носителката на награда "Оскар" дали е някога е преживяла необичайна и лоша първа среща, която изобщо не е минала по план и е сложила край на чувството за привличане. За жалост, нейният отговор беше положителен.

"През 20-те си години излязох с това момче, което беше страшно красиво. Наистина много си падах по него. Той ме взе от нас, след което отидохме да вечеряме в ресторант. Беше прекрасно. Мислех си: дотук всичко върви доста добре. След което той ме закара обратно до жилището ми и, сещате се, аз му дадох сигнал, че имам желанието да го целуна. Всичко звучи страхотно, нали? Но само изчакайте. Той спря колата и започнахме да се целуваме. Усещането бе страхотно. И изведнъж той се отдръпна леко и ми прошепна: Искам да целуваш страстно носа ми", разказа блондинката.

Случилото се е толкова налудничаво, че сещайки се за него, очите на звездата от "Бомба със закъснител" буквално се насълзиха от смях. След като се успокои тя увери Кимъл, че думите ѝ са самата истина.

"Кълна се. Никога не го забравих, защото все още не съм срещала друг човек, който да иска да се "натискам" с носа му", каза тя.

Разбира се, Джими поиска да разбере как завършва историята.

"Първо помислих, че се шегува, но после разбрах, че наистина си пада по такива неща. Изкикотих се, но не исках да проваля вечерта, затова леко допрях устни до носа му, но той възкликна: Не така, по-ентусиазирано!", разказа актрисата.