Тази година бе трудна за всички и направо кошмарна за всички музиканти, актьори и хора на изкуството, които по никакъв начин не можеха да получават възнаграждение за труда си. Но дори и в такава година, някои музиканти успяха да постигнат много. Сред тях е и победителят в този сезон на "Гласът на България" Георги Шопов.

В интервю за Life.dir.bg веднага след победата, Георги заяви, че ще вложи голяма част от спечелите пари от наградата в "Гласът на България" в нови песни и клипове. Веднага след края на шоуто, той пусна парчето "България", във видеото на което се включиха и част от участниците в предаването.

Преди броени часове Шопов зарадва своите почитатели с новата си авторска песен и клип към нея "Молитва".

Георги е автор на музиката, текста и аранжимента на песента, която излиза дни преди Коледа. Тя е много нежна, но и в нея си личи рок почерка на музиканта. В клипа се снима и съпругата на музиканта Ива.

Първите коментари към видеото в YouTube са повече от ласкави и добронамерени. По всичко изглежда, че Георги Шопов продължава успешно своята музикална кариера и можем да очакваме още качествена българска музика от него. Успех, Георги!