Още от детските години у хората се насажда идеята, че добрият външен вид е едно от нещата с огромно значение в живота. Например, в приказките за лека нощ задължително условие сякаш е всички принцове и принцеси да бъдат красиви.

А за Снежанка хубостта дори се оказа проблем, тъй като именно тя събуди завистта на нейната мащеха, която бе готова на всичко, за да чуе как магическото ѝ огледало изрича заветните думи, че е най-привлекателната жена на Земята.

Вижте снимки >>

Да обаче по света има много хора, които, по една или друга причина, не изпитват удовлетворение от визията, с която са се родили. Някои от тях открито признават, че искат да я променят, защото не отговаря на общоприетите стандарти за съвършеност, или просто се разминава с техните собствени представи за изящество. Само че понякога този тип трансформация идва с определена цена...

След множество преобразявания през годините, съвсем наскоро Азис използва своята лична страница в Инстаграм, за да разкрие на последователите си колко точно му е струвало да се превърне в мъжа от своите блянове.

"Факт - взимам мъжки хормони! Пия лекарства и се инжектирам почти всеки ден. Как ще си обясните иначе тази чудовищна метаморфоза?! Да се превърна в мъжа от мечтите си не бе никак лесна работа. Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си. Спрете с въпросите относно външния ми вид. Той няма нищо общо с песните ми. Слушайте музиката ми. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура!", пише той.

Откровеният му пост, който към момента е харесан от почти 10 хил. души, бе придружен със снимка, на която позира пред обектива гол до кръста, легнал върху леглото в спалнята на своя дом.

"Така е, всеки решава какво да прави със себе си. Важното е, че правиш музика със сърцето си", коментира една от почитателките му.

"Както и да изглеждаш си уникален и най-важното е, че си достоен за уважение...", присъедини се друга.

"Нека да си говорят каквото си искат, ти винаги ще бъдеш номер 1", написа трета.

"На никого не се обяснявай, на никого не си длъжен... просто продължавай да твориш! Страхотен си", посъветва го друга.