Американската телевизионна компания CNN свали от екран епизоди от популярната поредица "Parts Unknown", в които участва актрисата Азия Ардженто, обвинена в сексуални посегателства срещу непълнолетен, пише в. "Ню Йорк пост".

Вижте снимки на Азия и Антъни >>

Медията се е отказала от повторното излъчване на епизодите от шоуто с известния майстор-готвач Антъни Бурдейн, в които участва и Ардженто, пише в. "Ню Йорк пост", цитиран от БТА. Програмата беше посветена на пътешествията на Бурдейн, при които той се запознава с различни хора, като пробва местната кухня. През месец юни тази година кулинарът се самоуби във Франция, където беше пристигнал да снима своята поредица.

Ардженто имаше любовна връзка с Бурдейн. Актрисата, която е на 42 години, взе участие в два епизода на шоуто, които се снимаха в Италия. Тя влезе в ролята и на режисьор на епизод, посветен на Хонконг.

Името на Ардженто бе замесено в скандал със сексуално посегателство над 17-годишен. Според 22-годишният актьор Джими Бенет Ардженто е правила секс с него, когато е бил непълнолетен. По-късно бившо гадже на Азия я обвини, че му изпращала голи снимки, след като той вече бил сгоден за друга.