На доста предизвикателен и разголен тоалет заложи актрисата Дакота Джонсън, за да мине по червения килим за премиерата на новата си кинолента "Мадам Уеб". Мрежестата рокля, която напълно кореспондира със заглавието на филма, определено не остави много на въображението.

С визията си 34-годишната актриса, чиято звезда изгря във филма "Петдесет нюанса сиво", върна феновете към спомените им за героинята й в еротичната трилогия, която през по-голямата част от времето се появяваше пред камерата, както майка я е родила. Все пак за червения килим Дакота беше подбрала тоалет, който не разкриваше напълно гърдите и интимните й части, заради което и мнозина определиха стила й като провокативен шик.

Сребърната, мрежеста рокля беше изработена от искрящ, сребрист материал и беше с много дълбоко деколте. За да спази приличие тя беше заложила на изрязано боди в телесен цвят, като беше максимално минимализирала аксесоарите, с които да завърши цялостната си визия.  

Във филма "Мадам Уеб" Джонсън е в главната роля на Касандра Уеб, за която наскоро разказа в интервю за "L'Officiel".

Снимка: Getty images

"За мен беше интересно, че суперсилата на главната героиня е нейният ум и най-вече, че е жена. Това е образ, зад който бих застанала. Много е истинско за мен и е наистина секси. Мисля, че умовете на жените са невероятно мощни, така че мисля, че това е повече от филм за супергерой. Това е по-скоро психологически трилър", споделя Джонсън.

На червения килим към нея се присъедини звездата от "Еуфория" Сидни Суини, която също беше заложила на мрежеста рокля.