Джени Ким от южнокорейската група "Blackpink" може би ще бъде следващият член на филмовата вселена на Marvel.

За 27-годишната певица, която участва в сериала на HBO "The Idol", отдавна се говори, че е привлякла вниманието на ръководителите на MCU. "Asia One" цитира корейската медия "Dispatch", която твърди, че Джени ще бъде част от първата в историята азиатска група супергерои, наречена "Team Agents of Atlas". Тя ще може да се включи с певческия си талант, информира и "Daily Mail".

Изданието съобщава, че героинята ѝ е K-POP певица-супергерой, която използва способността си да манипулира леда, за да защитава хората в Тихоокеанския регион и по света. Ролята е представена за първи път в Марвелверс във видеоиграта "Marvel Super War през 2020".

Фенове, които следят отблизо развитието на звездата посочиха, че азиатските звезди от MCU, сред които Фала Чен, Клаудия Ким и Бенедикт Уонг, са последвали Джени в Instagram. Популярната певица и актриса преодоля бариерите през 2019-а, като стана първият корейски изпълнител, който изнесе концерт на музикалния фестивал Coachella. 

Снимка: Getty Images

Говорейки пред "Grazia UK", колежката й от "The Idol" Лили-Роуз Деп заяви: "Толкова съм възхитена от нея. Тя е толкова мила, скромна и мила. Обичам я."

В статия за "Vogue Japan" Джени пък сподели, че разчита на позитивното мислене, за да постига целите си. "Ако вярваш в себе си повече от всеки друг и работиш усилено, със сигурност нещата ще се случат по един или друг начин" - съветва тя. "Позитивното мислене е от ключово значение, а зареждането на съзнанието с положителни мисли, може да ви помогне да запазите мотивацията си. Ако се фокусирате върху положителното и търсите решения, ще ви е по-лесно да преодолеете трудните ситуации", бяха думите й.Реклама след 7-ми параграф

"Всеки момент е ценен, но най-запомнящите се са да стоя на сцената и да се срещам с Blinks (прякорът на феновете на BLACKPINK) от цял свят, които не съм виждала отдавна", допълни топ звездата.