Докато ние тук се борим с дъжда и вятъра, някои родни звезди се радват на топлината и щедрото слънце на остров Пукет. И под някои този път имаме предвид Гери-Никол.

Преди няколко дни знойната певица най-после сподели снимка, на която се вижда кой е мъжът, откраднал сърцето ѝ. Оказа се, че това е кикбокьорът Дани Илиев, с когото красавицата се е отдала на екзотична и явно доста дълга почивка в Тайланд.

Дълга, тъй като Гери-Никол и Дани продължават да споделят с своите профили в Инстаграм снимки от времето си на остров Пукет. Певицата е публикувала кадър, на който позира в изрязан бански и напълно прозрачна туника със слънчеви очила и шапка.

Вижте кадъра >>

А до снимката е написала "50 нюанса синьо", явно визирайки прекрасната гледка зад себе си, в която се сливат басейн, море и небе.

Същевременно Дани Илиев е публикувал клипче в социалната мрежа, на което се вижда, че пътува със сал по реката. Предполагаме, че човекът, който снима видеото, е Гери-Никол. Явно двамата влюбени са решили да се впуснат и в малко приключения, вместо по цял ден да плуват в басейна и да пият шампанско до него.

А Илиев пък никак не може да си държи краката в покой и в сторито си в Инстгарам е пуснал интересно видео, в което, както спокойно си седят с Гери-Никол на плажа, изведнъж той решава да изрита стола на половинката си и тя полита към пясъка. Разбира се, певицата приема шегата на приятеля си и в края на клипчето се вижда, че тя се смее.

 

Снимка: Instagram