"Ella Ella" е заглавието на най-новия сингъл на Dara, който се вряза в радио ефира и всички дигитални платформи още с премиерата си. Песента директно дебютира на четвърто място в класацията Bulgaria Top 50 на Spotify, както и в плейлистата на Tidal Rising: Global.

Видеото на "Ella Ella" пък се появи седмица след премиерата на аудио сингъла. В него Dara за пореден път демонстрира уникални танцувални умения, провокира с визията си и влиза в ролята на мъж.

"Най-забавното е, че във видеото играя два персонажа - женски и мъжки. Беше ми супер лесно и смешно да вляза в кожата на онзи, на когото всъщност говоря чрез текста на песента. "Ella Ella" e сред най-любимите ми проекти до момента. Всичко в него ми харесва - историята на създаването на песента е страхотен спомен от Sofia Songwriting Camp, срещата ми там с Матс Корай и Крис Янг е една от най-хубавите в кариера ми досега, а видеото носи точно енергията, която ме движи в момента.", споделя Dara.

Режисьор на видеото на "Ella Ella" е Виктор Антонов - Рик, зад камерата застава операторът Андрей Андреев, а хореографията е дело на Реми Тоин.

Снимка: Virginia Records

Официалната премиера на видеото на "Ella Ella" е днес.