Певицата и актриса Тита, която преди дни получи награда за участието си в най-добрия уеб сериал за годината "Следвай ме", вчера зарадва последователите си в Инстаграм със страхотна снимка, на която позира в топъл минерален басейн.

Вижте кадъра >>

Тита се е снимала, потопила крака в топлия минерален басейн, като красиво е повдигнала косата си с ръка. Осветлението, цветът на водата и красотата на Хриси карат снимката да изглежда направо вълшебно.

Интересното е, че красивата певица, която вече се изявява и като актриса, е позирала в червен цял бански, който много напомня на червените бански, които носят изкусителните актриси в "Спасители на плажа". Самата Тита никак не им отстъпва по сексапил, но към коментара до снимката все пак е написала, че е "време за спа релакс", а не се е втурнала да спасява удавници в океана, както много от почитателите ѝ може и да си помислят, съдейки по червения бански.

На церемонията по връчването на вторите награди "NOVA подкрепя българските филми преди седмица Тита се появи с къса синя рокля с дълги ръкави, обсипана с блестящи пайети, която напълно отговаряше на цветовото оформление на обстановката. Дрехата прилепваше по тялото ѝ, като подчертаваше добрата ѝ фигура. За да завърши цялостната си визия, тя се бе спряла на черни ботуши над коляното с висок ток, малка дамска чанта и тънки обеци тип халки.