След като Ники Кънчев издаде, че Константин Трендафилов влиза в Къщата на "ВИП Брадър" като ерген, поп звездата Дара потвърди този факт.

Вижте снимки на Дара и Константин >>

Любимката на тийнейджърите и поетът Папи Ханс са разделени, но са запазили добрия тон в отношенията си, съобщават от "Монитор". Това сподели самата Дара пред последователите си в социалните мрежи:

"Сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотношетия и това няма да се промени. Няма драма - само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех!"

Искрата между певицата и авторът на стихосбирката "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?" пламна по време на участието им в риалити формата "Черешката на тортата".