В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската суперзвезда KAI от момчешката група "Ехо" направи своя адаптация на парчето ѝ "Mr. Rover". Kей-поп обществото скандира името ѝ във всички социални мрежи, надявайки се на общ проект между двамата артисти.

Едновременно с това изпълнителката на "Родена такава" е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира заедно с Добрин Векилов, по-познат като Дони. Музикалната им обиколка стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.

Вижте снимки на DARA >>

Днес, 17 март, е и премиерата на новия проект на певицата, озаглавен с намигване "Богиня". Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит. Създадено e по време на една от творческите сесии в студиата на "Вирджиния Рекърдс", като негови автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun), който работи активно с Chris Tarcea (Monoir).

"Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студиото, напоследък прекарах цели дни създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват", споделя DARA.

Освен с аудио, сингълът излиза в 18:00 ч. и с видео, режисирано от Виктор Антонов - Рик.

Снимка: Цветан Игнатовски