От незапомнени времена досега най-добрата реклама на даден продукт е тази, която разкрива на зрителите разголена плът. Да, факт е, че голотата ненапразно е сочена за най-могъщото оръжие в маркетингов плат, притежаващо способността несъзнателно да приковава нейния поглед. Все пак, както добре познатата на всички ни максима гласи - сексът продава...

И това е самата реалност, тъй като силата на въздействие на този принцип е многократно доказвана през годините, най-вече от страна на шоубизнеса, който често залага на него, търсейки вниманието на публиката, разбира се, с цел печалба. Неговата резултатност наскоро демонстрира и Айлрланд Болдуин - 25-годишната наследница на бившата актьорска двойка Алек Болдуин и Ким Бейсингър, която за пореден път осезаемо нагорещи страстите около себе си във виртуалното пространство.

Вижте снимки >>

Вчера моделът публикува в своя личен Инстаграм акаунт галерия, съдържаща общо три изображения, заснети в уютната атмосфера на дома ѝ, които разпалиха въображението на мъжката част от нейните последователи в платформата, карайки сърцата им да забият учестено. На тях синеоката красавица позира пред фотографския обектив без дрехи, като носи единствено високи кожени ботуши в черен цвят на марката "Tamara Mellon".

Очевидно е, че блондинката се опитва да популяризира компанията, тъй като отбеляза името ѝ в поста си, но едва ли много хора са обърнали внимание на тази подробност, която изглежда напълно незначителна на фона на нейните фотографии. За това свидетелстват и множеството комплименти в коментарите, редящи се под публикацията ѝ.

"Изглеждаш невероятно", "Страхотни снимки", "Ти си истинско привидение" и "Сексапилна" са само част от думите, изписани от нейните почитатели.

Провокациите определено са в кръвта на госпожица Болдуин, която не пропуска възможност да разбуни духовете в социалните мрежи и често споделя свои предизвикателни изображения. През октомври миналата година, приканвайки феновете си да гласуват на тогавашните президентски избори, тя качи в акаунта си снимки, показващи я без горнище, разкривайки без свян формите на тялото си, като върху зърната на гърдите си бе залепила стикери с цветовете на американския флаг с надпис: "Гласувах".

В края на август м.г. Айранд се озова в американската преса, но поводът далеч не беше хубав, защото бе станала жертва на насилствен грабеж посред бял ден, случил се на паркинг. Тогава тя пусна кадри, показващи нараняванията по лицето ѝ.

"Бях атакувана от жена, която видимо бе дрогирана и отчаяна за пари. Тя ме удари в лицето, след което взе вещите ми и изчезна с кола, управлявана от мъжа ѝ. Полицаите ми казаха, че това се случва често, защото в момента, по време на коронавирус пандемията, много хора остават без работа. Сега наистина се случват много кражби и грабежи. Това са трудни времена и ние трябва да се грижим един за друг", сподели тогава манекенката.

За щастие скоро след това органите на реда успяха да заловят и арестуват извършителите, благодарение на помощта на няколко души, станали свидетели на случилото се.