Доклад, изнесен за изданието Page Six посочва, че актьорът Брад Пит се е противопоставил на биологичната си дъщеря Шайло да свидетелства в делото за попечителство, което актьорът и Анджелина водиха преди години.

След като звездната двойка, позната на света още като "Бранджелина", се раздели през 2016 г., актрисата поиска пълно попечителство над шестте им деца.

Сега, години по-късно, стана ясно, че още тогава 14-годишната Шайло е била готова да свидетелства на изслушването. Тя е искала да свидетелства и за случилото се на полета, след който звезданата двойка се раздели. В крайна сметка това не се случи, а съдът отреди съвместно попечителство на Джоли и Пит, въпреки че той не е в добри отношения с децата си.

Близки до разпадналото се семейство споделят пред Page Six, че с течение на годините връзката баща-дъщеря между Брад и Шайло тотално се е скъсала. "Бяха близки, но това много се промени в последно време".

Вижте снимки на Анджелина и Брад >> 

Двамата имат толкова лоши отношения, че малко след 18-ия си рожден ден Шайло подаде законно заявление за премахване на "Пит" от името си. Сестрите й Вивиен и Захара също не се представят с фамилията на баща си. Мадокс, осиновеният син на "Бранджелина", пък отдавна няма никакви отношения с актьора.

"Това е символ на дълбоко отчуждение, което се зараждаше от години и Брад трудно се примирява с новината", допълва запознатият.