Въпреки че направи дебюта си в киното още като дете, участвайки редом до майка си във филма "Сега и преди", а впоследствие се снима в още редица ленти, Румър Уилис все още живее в сянката на своите звездни родители Деми Мур и Брус Уилис. Без значение, че се изявява на малкия и големия екран, а също така и на музикалната сцена, в съзнанието на хората тя сякаш завинаги ще остане популярна единствено с факта, че е дъщеря на холивудските знаменитости. За жалост на същата съдба са обречени и двете ѝ сестри - Талула и Скаут.

Но има случаи, в които 32-годишната наследница на прочутите актьори успява да привлече всеобщото внимание към себе си, без да ѝ се налага да използва връзката си с тях. Повечето пъти го прави посредством провокации, разголвайки плътта си пред фотографския обектив.

Вижте снимки >>

Точно както стори съвсем наскоро, споделяйки предизвикателна фотосесия в своя Инстаграм профил, с която сериозно изпоти мъжката част от своите почитатели, макар снимките да са в подкрепа на правата на жените.

На изображенията, заснети от режисьора Тайлър Шийлдс, който се подвизава и като фотограф, брюнетката първоначално позира в черно кожено боди, което обаче по-късно захвърля настрана и остава единствено по лачени ботуши на висок ток, стигащи над коленете ѝ. На черно-белият кадър, показващ голото ѝ тяло, тя е паднала на колене, прикривайки бюста и интимните си части с ръце, а китките ѝ са завързани с въже, което се увива нагоре по торса ѝ.

"Не направих тези кадри за мъж, а за мен самата", пише в социалната мрежа Румър, допълвайки, че тяхната цел е себеопознаване.

Дългият ѝ пост продължава с обяснението, че тя подкрепя и отстоява правото на всяка представителка на нежния пол да изразява себе си, своята емоционалност и сексуалност.

"Постоянно ни казват какво да носим и как да изглеждаме, за да бъдем красиви в очите на околните. А разбирането, че когато една жена се разголва, тя задължително го прави заради мъжкото внимание или поради чувство на несигурност, е пълна глупост. Можем да бъдем секси не само за мъжете, но и за нас самите. Днес празнувам женската форма и тялото си, което не подлежи на ничий контрол", гласят думите ѝ.

Първородната дъщеря на екранния Джон Макклейн никога не е твърдяла, че притежава перфектните пропорции и мерки, подобно на манекенките от модния подиум. Напротив, тя открито признава, че далеч не е перфектна, но се е приела такава, каквато е... И според нея именно това е ключът към щастието.

Идеята, че предизвикателните ѝ фотографии ще вдъхнат увереност на останалите като нея, карайки ги да харесат образа в огледалото, вдъхва на Уилис смелост.