Казваме, че времето лети и децата неусетно растат... Това е факт, който дъщерята на тв водещата Гала напоследък потвърждава, посредством снимките в официалната си Инстаграм страница.

В последно време Мари Будева показва, че от малкото момиче, което беше, вече няма и помен. На кадрите тя е пораснала млада дама, която наред с ежедневните снимки, които публикува, качва и по-провокативни кадри.

Вижте снимки на Мари >>

Последният фотос е именно такъв - разпалващ мъжката фантазия. На него се вижда как Мари бори високите летни температури по изрязан бански в цвят пепел от рози. Тя се е подпряла на дърво и за да се справи с непоносимите жеги, характерни за жаркия сезон, излиза върху себе си вода. Облеклото ѝ не прозира, но със сигурност очертава детайлно формите на тялото и зърната ѝ. Дългата ѝ кестенява коса се спуска свободно на вълни по раменете ѝ, а заради ярките слънчеви лъчи носи тъмни очила.

За кратко време изображението, придружено с послание "Останете хидратирани", събра над 2 хил. харесвания. Последователите ѝ в социалната мрежа не спряха да ѝ правят комплименти, но наред с тях Будева отнесе и критики.

Някои нападнаха дъщерята на Гала, заявявайки, че подражава на плеймейтките. В помощ срещу негативите, на Мари се притече Радост Тодорова - Мис Вселена България 2015, която ѝ даде следния съвет:

"Бутоните "изтрий" и "блокирай" са създадени, за да бъдат използвани. Не позволявай на сульо и пульо да се правят на интересни на твой гръб", написа тя, като допълни, че Будева трябва да маха подобни потребители, които само вредят на настроението ѝ като я обиждат, докато междувременно се самозадоволяват. "Супер си!", завърши коментара си.