Всички сме добре запознати с поговорката, че всяко хубаво нещо има своя край, а за жалост тя важи с пълна сила дори за любовта, която противно на убежденията, изпълващи страниците на безброй книги и минутите на множество филми, е напълно способна да си отиде така, както е дошла - мигновено. Колкото и тъжно да звучи, факт е, че не е никак изключено с времето чувствата между хората постепенно да изстинат, отчуждавайки ги един от друг. И макар това да се случва постоянно, най-ярките примери, с които обичайно се илюстрира темата, винаги са били известните личности, тъй като по неписано правило животът им преминава под светлините на прожекторите.

Да, звездните раздели винаги привличат внимание по особен начин, защото сами по себе си напомнят, че въпреки своя висок обществен статут, зад популярните имена стоят обикновени хора, неспособни да избегнат болката, с която идва разочарованието. Така например главните герои в една от последните новини, свързани поредния приключил романс, са Симона Загорова и Даниел Милушев, за които напоследък упорито се говори, че са прекратили връзката си. От няколко дни насам пресата у нас не спира да пише, че отскоро всеки от тях е поел по собствен път, при това едва седем месеца, след като на бял свят се появи тяхната дъщеричка.

Вижте снимки от рождения ден на Симона >>

Естествено, в самото начало почитателите на наследницата на Глория подложиха на съмнение въпросното твърдение, тъй като изпълнителката на "Амазонка" все още не е коментирала официално случилото се, но към днешна дата повечето от тях са готови да се съгласят с него по две причини. Първата е, че младия мъж отсъства от снимките и видео клиповете, запечатали тържеството по случай 25-ия рожден ден на певицата, която е родена в последния ден на септември. В публикациите си брюнетката пише, че е прекарала личния си празник в компанията на своите любими хора, сред които очевидно вече не попада доскорошната ѝ половинка. Вместо това на изображенията до нея стоят нейните майка и баба, които позират пред фотографския обектив с широки усмивки.

"Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко за което някога съм мечтала! На този рожден ден моята любов Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден отново бях заобиколена от любими хора - моето семейство и приятели! Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая?! Само нищо от това да не се променя!

Благодаря сърдечно на всички, които ме поздравиха за рождения ми ден! Бъдете щастливи! Обичам ви!", написа към постовете си в мрежата някогашната участничка в "Гласът на България".

Разбира се, липсата на полицая Милушев сред присъстващите, вдигащи наздравици в чест на Загорова, далеч не означава, че двамата с нея вече не са заедно, както всъщност биха изтъкнали и нейните фенове, ако тя не бе изтрила абсолютно всички общи снимки с бащата на бебето си от своите Инстаграм - действие, което навежда на мисълта, че наистина е възможно той вече не е част от живота ѝ. Неясен обаче остава мотивът за това, понеже все още никой от тях не е споделил каквото и да било за промяната в отношенията им.

Още преди отрочето им за първи път да проплаче в столичната болница "Шейново", редица родни медии писаха, че звездата на "Пайнер" не одобрява партньора на Симона, но и тогава семейството запази мълчание, оставяйки въпросите, повдигнати от това изявление, без отговор.