Актрисата Били Лурд, която е дъщеря на Кари Фишър, добила популярност като принцеса Лея в сагата "Междузвездни войни", се е омъжила за бащата на детето си Остин Райдъл, станал известен с участието си във филма "Джеймс Дийн", съобщи сайтът на сп. "People".

Сватбата се е състояла миналия уикенд в Кабо Сан Лукас, Мексико, като бащата на булката, холивудският агент Брайън Лурд, е бил съорганизатор на тържеството, а освен това е поел разходите по нощувките на гостите, отседнали в прекрасния курортен град, издава източник на изданието.

Вижте снимки на Били и Остин >>

Новината за венчавката първа сподели Лесли Гросман, която си партнира с Били в сериала "Зловеща семейна история", публикувайки 24-часова история в своя личен инстаграм акаунт.

"Сватбеният уикенд на Били и Остин приключи, което е толкова тъжно, защото бе наистина забавно преживяване", пише тя. "Добре че поне спечелих приза за най-добре облечена личност, за да имам нещо за спомен. Да, може и съм подкупила съдиите, правейки каквото трябва, за да взема този трофей, но важното е, че го получих."

Снимка: Официален профил в Instagram

29-годишните Били Лурд и Остин Райдъл се срещат за първи път, когато са още тийнейджъри, но връзката им започва едва през 2017 г. Райдъл придружи актрисата на семейното пътуване до Норвегия по повод годишнината от смъртта на майка ѝ Кари Фишър. Заедно с баща ѝ, те отидоха да видят Северното сияние, за да почетат паметта на покойната холивудска знаменитост заедно.

През юни 2020 г. артистът падна на едно коляно, задавайки най-важния въпрос, който един мъж може да отправи към една жена.

"Тя каза "ДА"! Всъщност точните ѝ думи бяха: "Много ясно", но предполагам, че това е по-добрият отговор", надписа по онова време той към галерия от снимки, обявявайки годежа им.

През септември същата година се роди синът им, припомня БТА. Момченцето е кръстено Кингстън Фишър Лурд Райдъл. Второто му име е в чест на покойната майка на Били.

Снимка: Официален профил в Instagram