В свое скорошно интервю Лурдес Леон сподели какво е да израснеш като дете на Мадона. В разговора със списание "Interview" 25-годишната жена разказа за връзката си със своята популярна майка, но също така сподели и някои от важните житейски уроци, които е получила от нея. Например, тя от рано е разбрала, че трябва да работи усилено за онова, което иска.

"Въпреки че съм израснала с редица привилегии, които не мога да отрека, в нашето семейство никога не сме си правили подаръци. Мисля, че майка ми е гледала децата на другите известни личности и си е казвала: "С моите наследници няма да бъде така", обяснява тя, след като актрисата Деби Мазар от сериала "40 е новото 20", влязла в ролята на интервюиращ, я пита дали е вярно, че Лурдес е трябвало сама е да плати обучението си в Мичиганския университет по изкуства, но и своя първи апартамент в Ню Йорк.

Вижте Лудрес през годините >>

Младата жена, която се изявява като модел, казва, че няма нищо против да бъде финансово независима. Дори напротив, по думите ѝ това идва с множество предимства.

"На мнение съм, че ако родителите ти плащат за всичко, то това им дава пълна власт над теб. Майка ми е абсолютен маниак на тема контрол и ме е контролирала през целия ми живот. Ето защо трябваше да се отделя от нея и бъда напълно самостоятелна веднага след като завърших гимназия", споделя тя.

Снимка: Getty Images

Въпреки това Лурдес не отрича, че двете с певицата имат много силна връзка. Освен това заявява, че никога няма да спре да я защитава, защото я обича. В тази връзка Мазар ѝ припомни случай отпреди години, в който е видяла със собствените си очи как непозната жена се приближила до нея и я попитала дали е дъщеря на поп иконата, а тя отвърнала с: "А какво е името на твоята майка?"

"Хората винаги се изненадват, когато реагирам по този начин. Забавно е, защото не очакват подобен отговор, но с него един вид ги предупреждавам, че не желая да говорят за майка ми, както и те не искат да повдигам въпроса за тяхната. Ако някой мисли, че има правото да коментира родителите ми, значи и аз мога да сторя същото, нали?", обяснява Леон.

В крайна сметка тя признава, че е благодарна за строгото възпитание, което е получила от изпълнителката на "Frozen", тъй като то я е подготвило за живота. Относно съветите, които е получила от нея, най-добрият сред тях е дошъл съвсем наскоро.

Снимка: Getty Images

"Неотдавна тя ми каза нещо, което надали някога ще забравя. Напоследък бях изцяло погълната от идеята, че трябва на всяка цена да изкарвам повече пари, за да си позволя да живея в лукс, тъй като навремето, когато се хванах на първата си работа, определено не печелех добре. Един вид исках да имам онова, което тогава не можех да си позволя. Когато разбра за желанието ми, тя ми каза: "Запомни, това не е истинско... Не става въпрос за парите, нито за лицето ти, или пък имиджа ти. Онова, което наистина има значение, е какво даваш на света и какво ще оставиш след себе си". Думите ѝ имаха голямо въздействие върху мен. И досега ме свалят на земята, когато се почувствам прекалено самоуверена", признава Лурдес.