17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадона е мускулеста, има крака на футболист. Дъщерята изглежда мека и безформена.

Колкото и курва да е Мадона, е безспорен талант. Лурдес е свестно момиче, но винаги ще страда, че е дъщерята на майка си! А, че Чиконе си хващаше и разкарваше мъжете за да си изгради кариерата е друг въпрос!

Мадона ще остави зад себе си един огромен имплантиран задник, купища аутотюн песни еднодневки и едно вулгарно и нагло поведение. А можеше да бъде една дама с клас и финес. Жалка кабалистка

Как ще и е огромен задникът, напротив-тя е с тесен таз и много прибрана

Чиконе е грозновато момиче, ниско с къси крака ако сте я виждали в ранните години. Свири в пънк групи, но се маха оттам, и я забелязват продуцентите. Брат и, който е педераст междудругото описва всичко за нея в книгата си, проверете!

Кефят ме и двете. Мадона разкара онзи търтей и си отгледа децата, работейки и правейки милиони. Пък че мъжете около нея не се чувствали мъже - техен проблем. С Шон Пен са обаче яка двойка, но и на него тя му идва в повече, щото тя си гледа само нея си. Но безплатен обяд няма, особено за бойни работохолички.

Оня "търтей" е Гай Ричи - режисьор на едни от най-яките и смислени филми. А тя кои деца е отгледала? Това цигане от мексикански фитнес инструктор оплодител и две купени близначки от Африка. Дето сега имат същото вулгарно излъчване на кака си Лурда. Що се отнася до сина от Гай Ричи - Роко, той от години не ще да я види.

А майка ти кой я контролираше?!?

Ако не беше на Мадона щерка едва ли щеше да моделства. Изглежда вулгарно по наследство.

видите ли съдийка, където и да е- отнесете се с нея така, както тя би се отнесла с вашите нападатели! ако трябва я убийте! все пак

Спомням си какво каза-Гай Рич при развода; “Искам да пийна по Бира с приятели..РИБА С ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ,да се прибера и гушна жена ми...вместо това,трябва да ям водорасли,киноа...и да си лягам до мумия-УВИТА В НАЙЛОН И С КРАСТАЕИЦИ НА ОЧИТЕ!!! ВСИЧКИ НАРКОМАНИ СА МНОГО-“БИО”! ПЕДАЛИТЕ -СЪЩО! ПЛАНДЕМИЯТА СЕ СЛУЧВА,ЩОТО ТИЯ ИЗВРАТЕНЯЦИ-ПРЕВЗЕХА СВЕТА!!! ПРАВЯТ С НАС СЪЩОТО,ЗА КОЕТО ГОВОРИ ДЪЩЕРЯТА НА ТОЯ -НЕМОЖЕЩ ДА ПЕЕ МЕДИЕН ПРОДУКТ!!!

Не Лудрес, а Лурдес.

хехе колко анонимни давалки има дваесе пъти по хубави от коментираната...ама си нямам за мамка мъдона

Пачавра удари другата