Парис Джексън - дъщерята на покойния Майкъл Джексън, обвини папараците, че са ѝ причинили сериозни психични травми, които дълго време не е успяла да преодолее.

Наследницата на Краля на поп музиката участва в излъчваното във Фейсбук токшоу на Уилоу Смит - дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит. Водещата е приятелка на Парис, която откровено разказва за живота си под светлините на прожекторите.

Според нея непрекъснатите щракания на фотоапаратите на папараците са я травмирали тежко, тъй като още от ранна детска възраст е обект на огромен интерес.

Вижте снимки на Парис >>

"Понякога изпитвам слухови халюцинации с щракания на фотоапарати, а също така страдам и от тежка параноя. Посещавала съм терапии за много неща, включително и за тези проблеми", споделя тя. "Чуя ли шумолене на торба за боклук, се разтрепервам от паника".

Според нея това е стандартно посттравматично стресово разстройство.

Джексън признава, че с цел да защити личния си живот посетителите в дома ѝ трябва да подписват документ за поверителност.

Певицата, която излиза с мъже и с жени, споделя, че в семейството ѝ има напрежение заради нейната сексуалност. Братята ѝ - Принс и Принс Майкъл II - са нейната опора, пише БТА. Тя също така разчита и на дългогодишния семеен приятел Омер Бхати.