Дъщерята на Травис Баркър - Алабама хвърли поглед върху здравословното си състояние и отправи послание към последователите си, които я критикуват.

Наскоро 17-годишната се обърна към аудиторията си, като разкри, че е получавала негативни коментари в социалните мрежи по отношение на теглото си, и хората са я наричали "сомнамбул" заради това как изглежда на снимки, информира "E!News". 

"Папараците нарочно ще те снимат с отворена уста по средата на изречението, само за да се чете повече после статията", каза Алабама по-рано тази седмица в TikTok. Припомняме, че нейни родители са Шана Мокър и барабанистът на "Blink-182" Травис Баркър. "Бих искала да видя как ви правят случайни снимки, когато излизате от магазина за хранителни стоки - и да видим колко красиво изглеждате", продължи Алабама във видеото. Освен за папарашките кадри, 17-годишната засегна и темата за здравословните проблеми, които има като добави: "Имам проблем с щитовидната жлеза и автоимунно заболяване, така че това е една от основните причини, поради които съм качила килограми. Ще ви бъда много благодарна, ако запазите мнението си за себе си. Това ще ви отведе по-далеч в живота."

Като отбелязва, че здравето ѝ остава неин приоритет, Алабама продължи: "След като щитовидната ми жлеза се балансира и автоимунното ми заболяване се уравновеси, ще се върна към нормалното си тегло."

Въпреки това, за нея качването на "пет, десет килограма" е напълно нормално, и е една от основните причини, поради които тя е решила да говори открито. "Теглото се променя", добави инфлуенсърката, която призова младите момичета: "Не искам момичетата да си мислят, че има нещо нередно в това."

Алабама завърши TikTok-a с посланието: "В някои моменти тези коментари могат да се отразят на здравето ви. В моят случай ще ви бъда благодарна, ако се поставите на мое място и видите как се чувствам относно това."

@alabamabarker

original sound - Alabama barker

(От ляво) Алабама, Рейн Дисик, Кортни, Травис, Ландън и Атиана

Снимка: Getty Images