Дъщерята на Юлиан Вергов - Алена, иска да я възприемат като по-различно момиче, което се занимава с екстремни спортове. Харесва театър, кино, български в повечето време, разказа самата тя пред Nova.

Вижте снимки на Алена >>

"Можех да карам скейт от малка. Баща ми ме водеше на паметника на Съветската армия, където гледах по-големите как карат. Реших, че е нещо различно и просто го пробвах", споделя Алена как се е запалила по карането на скейтборд. Сериозно обаче кара от 2-3 години и ходи навсякъде със скейта. През зимата минава на сноуборд, а родителите ѝ карат ски.

Травмите, които си е причинила обаче, са повече от годините, в които кара. "Чупила съм си лявата ръка 5 пъти, дясната 2-3 пъти, десния крак 2 пъти - един път по-леко, един път по-сериозно. Неприятни неща", разказва Алена.

Тийнейджърката разказва, че много харесва театъра и киното, особено българските. Когато разбира, че баща ѝ ще участва в "Откраднат живот", решава да изгледа всички епизоди на сериала и много се впечатлява. Вергов я завежда на снимачната площадка, по-късно идва и ролята ѝ във филма. Тя споделя, че въпреки че си учела текста предварително, много се притеснявала и не можела да каже и дума на снимките.

Алена разказва, че не е ходила на актьорска школа. Когато иска да участва в някое прослушване, баща ѝ ѝ помага, дава ѝ насоки. Има роля и в театъра, където участва в представлението на Мариус Куркински в Народния театър - "Ревизор". Тя споделя, че играе дете и вече ѝ е трудно да облича роклята.

Много обича да споделя времето с баща си. Наскоро са били на морето. Двамата се наслаждават на моментите, като карат заедно колело и играят тенис. Алена разказва, че му споделя всичко, а той много я подкрепя и най-много мрази да го лъже.

След 10 години тя си представя себе си със скейта в ръка и нещо актьорско.