Дъщерята на Вергов: Баща ми най-много мрази да го лъжа

Алена си е чупила 5 пъти лявата ръка, 2-3 пъти дясната и 2 пъти крак

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Вергов: Баща ми най-много мрази да го лъжа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да правя секс с дъщерята на Вергов.

Аман от деца на хора, без особен интелект, но играещи, пеещи или скачащи по някоя от телевизиите! Няма ли и журналистите да разберат най-накрая, че не това са двигателите на обществото?! Оставете детето да поумнее и дано рещи да се занимава с наука или нещо по-смислено от лесната актьорска игра, особено с известен баща зад гърба си. Това е лесно, носи лесни пари, но никаква полза за обществото и винаги води до пълна личностна разхуха.

чиито прадядовци са софиянци а не крайни селяндури.

Хубава е Алена.Естествена.

Младо, естествено момиче, което се занимава с нещо различно от висене по молове и мацотене с гримове... Говореше нормално в интервюто, без излишни превземки, браво! А тук няколко човека пак са си излели дневната доза злобичка, но не това е мястото.

простите. Да е живо и здраво момичето

Това конче май живее с илюзията, че татко и е холивудска звезда! Чакай бе моето момиче, татко ти е просто един актьор в държава, която е колкото един квартал на голям град.

Сега, очевидно момичето няма да спечели конкурс по красота. Разбира се, че не одобрявам грубото изтъкване на физическите недостатъци, но и да говориш на възгрозничко момиче, че е красавица си е лицемерие. И не виждам никакви теории на конспирациите. Част от пишещите са просто ненужно искрени.

Повечето от пишещите тука сте супер грозни и комплексирани

Много естествено и готино момиче!

Кога ще ни представят и приятелката на щерка му?

Грехота е ама е много грозно това дете :(

Грозен е коментара ви...

Този Вергов не е Брат Пит. Защо ме занимавате с генофонда му? На кого му пука с какво се занамава отрочето му? За да има хляб ивето софиянска ли? Тя явно си е платила за да ни занимава с глупости.

благодаря, чуе за първи път ме уведомявате че съм изтрит. Да ви кажа - коментирах момичето и то доста благонамерено като казах, че всяко стройно младо същество е хубаво. И какво забележително е направила за да се коментира общонародно - - има ли някакви постижения. Аз бих коментирал известният ѝ баща. Не съм съгласен да я коментирам само защото чупи пътна настилка със скейборд.

"Чупи пътна настилка със скейборд" избир рибата, пич! :) Бас ловя, че защитаваш правото на колите да паркират върху бордюра и гардинките, защото няма къде и те не чупят според тебе. :)

Това момиче да не кара танк, че да чупи настилката :D

Туй ирония, бе! Егати буквалистите!

аз не коментирам момичето. Младо, стройно - естествено е хубаво. Само че защо трябва да го коментирам, само защото баща му е доста познат артист. Бих коментирала баща му, неговото изкуство. И ако направи нещо извънредно за възрастта ѝ - победителка в олимпиада, в спортно състезание - а тя - чупи калдаръма със скейборд.

СкейТборд се пише.

Все пак положителните коментари са повече, което ме радва. Аман от негативизъм. Човекът не е само външност. Момичето е прекрасно и с това което представлява и прави.

За пореден път чета статия за това дете и за пореден път не мога да се начудя на коментарите "колко било грозно". Ама вЕрно ли така смятате??? Момичето е много красиво, наследило най-хубавите черти на родителите си. "Момчешкото" в чертите й вероятно се дължи на възрастта, ще я израстне е ще стане по-женствена. Но и сега е сладурана.

грозничка като баща си

Еми... Така се върви към лошото, първо с негър в храстите, после току виж и баща си излъгала.

Сякаш правена с брадва, а не с длето. Кой ли ще се прежали? Ама щом взеха брат Уилямс, всичко е възможно.

Е то в бг силикона е култ, ако нямаш си грозен, извратено е малко. Пич е момичето!

Я кажи от кои държави тръгна силикона? Да ти помогна, Шер си махна ребра.

Естествено и чаровно дете ,не лъжи нито себе си ,нито другите ,за да имаш най-важното в живота -мир в сърцето и душата !

Все не мога да си обясня, как от такъв родител, класа, се пръква такава грозотия! Вергов, събирай пари да я пласираш някъде!

тази злоба, да те пласират не знам къде

Хора, това е едно нормално софийско момиче, завършващо 8 клас. Стига сте плюли и сте издирвали злоба. Хубаво е детето, а и акъла ще му дойде. Може да се окаже и талантливо! Няма място за сравнение с онези двете мамУни с надутите усти , дъщери на Лилана и Милана, дето скоро ги показваха по разни статии!!

Че плюем си права, ама чак с омраза, не си права! Плюем си с безразличие, на поредния напън, на страхотен актьор, да пробута грозната си дъщеря!

Може би все пак 9 клас, в аsk е отговорила, че е на 16 години.

Ако сложи един тон грим, тогава всички ще кажат колко е красива .... момиче не слушай какво ти говорят хората, не може да се харесаш на всички, ако имаш талант и желание пълен напред не обръщай внимание на плямпачи непостигнали нищо в живота. Успех!

Валентино Роси дали ума толкова травми?

Великият Вергов, оше по-ввликата му щерка. Изобщо не ме интересуват децата на т.н. известни. Това момиче да се успокои и да живее спокойно и нормално. Баща й е актьор в България, не в Холивуд. Една измислена звезда - дъщеря на баща й стига толкова умът, че да прави предаване за децата на Сульо и Пульо и сега всички са гениални, велики и т.н, включително и никому неизвестни и безинтересни отрочета..

Нема по-злобен, тъп, беден и завистлив гад от бг-станския панелен таласъм! КО ви е направило момичето бе, уроди смешни! Грозна била! ХАХАХАХАХА И това от устата на разни фенове на ония дебелогъзите чалга псевдопевици!

Какво се пенявиш бе селяндур .Има красиви и грозни ,не можеш да кажеш на черното бяло това е положението .

АХАХАХАХА На мене ли викаш селяндур е, панелен цървуле! Говоря 4 чужди езика и от 10 години живея в най-аристократичния град в света! Тук ви пиша така, че да схващате по-лесно с изгладените си бг-стански мозъчета! Чалга логика - има силикон - красиво! Нема силикон - грозно!

Че като е така, уважаеми "2018-06-03 19:55:44" МАЙОРА (нерегистриран), защо тролиш за центове?! Или хайде - за долари ... Няма ли някакво достойно занимание за човек с пълна уста езици?

Вергов, разбирам че си платил, ама не дей се пеняви толкова!

Ако това за теб е красиво, трябва да провериш на кой бряг си - да няма нещо латентно...

Научен факт е, че чалгарите сте с увредени мозъци, гери николчо!

“актьорско”. Пикла! Обида за истинския актьорск състав!

Боже, баща й мрази да го лъжат?! И това е новината на деня?!

не бе, нищо не схващаш, просто са търсили по какъв начин да ни набутат идеята за щерката, за да я запомним и да й се уреди "нещо актьорско". Па как не разбираш от плтен ПР!

Аз на всичко и вярвам.

Колко булгаропитеци са се разписали тук! Трябва да си мега спряла чалга пръчка, че да наречеш тва момиче грозно!

Ква рода е, смешко! ХАХАХАХА Гледай си чалга травеститите и не се обеснявай!

“обяснявай”, небулгаропитеко!

кон бе!

Мене ме кефи , че не помни колко пъти си е чупила дясната ръка.Кърти

Всъщност е красива ама гледа лошо!

всъщност прилича на мъж с изрусена коса, който гледа лошо.

За Бога! Ужасно грозно младо момиче .....

Много красиво и готино момиче, за съжаление в бг се радват на чалга тип момичета/жени, на които в чужбина се гледа с насмешка. А дали актьорството е нейното поприще ще покаже бъдещето. Ама в бг голямо хейтърство ей, ей.

Да, така е, чалгарките са отвратителни, но това момиче прилича на момче и няма нищо женствено в нея. Може да се окаже хомо, в което няма лошо. Прилича на такава.

"След 10 години тя си представя себе си със скейта в ръка и нещо актьорско." Къде отидоха творчеството, науката и трудът? Всеки търси лесните пари или да направи някоя далавера. После защо по БВП сме след ограбените африкански държави?

Кон

Създават се кланове - дъщерите и синовете заменят родителите си в кое да е поприще, а толкова много таланти имаме, които дори не смеят да мислят за реализация - докопаното си е докопано; не се изпуска.

Колко е грозна горката

Не вярвам толкова много да се е трошила.