Актрисата Даяна Ханджиева, която стана популярна след участието си в тв сериала "Скъпи наследници", е бременна с първото си дете.

Щастливата новина сподели самата тя, публикувайки я само ден, след като навърши 30 години.

"Една от "най-духовитите" смешки на мъжете спрямо възрастта на жените е "След 30 спираш да играеш на криеница, "щото вече никой не те търси!"

Ха ха

Joke"s on you

Защото тепърва ще играя не само на криеница, ами и на "Как прави кучето?", "Айде сега една хапка за баба", "Я, покажи с пръстчета на колко си годинки", "Нани, нани, бебе" и т.н.

Така че плашете 20-годишните с тези смешки, на мен на 30 ми започва вторият живот и нямам търпение", написа Даяна в профила си в Instagram.

Сред публикуваните фотоси, на които Ханджиева разкрива бременното си коремче, има и кадри с бъдещия татко, баскетболиста Кристиян Ставрев. Двамата имаха малко турболентна връзка, дори за кратко бяха разделени. След участието си във "Фермата" обаче, Даяна даде нов шанс на любовта си със спортиста и както се вижда, отношенията им не само са се заздравили, но и съвсем скоро ще станат семейство.

View this post on Instagram

A post shared by ДАяна ХаНджиева (@dayana.handjieva)

Първите, които побързаха да поздравят Ханджиева и половинката й Кристиян, бяха актрисите Юлия Бочева и Ралица Паскалева, която на свой ред е в очакване на второто си дете.