Мадона никога няма да забави темпото. Не и докато се бори да запази титлата Кралица на попа, съобщава "Radar Online", позовавайки се на думите на режисьорът Ед Стайнбърг.

Поп иконата в момента се подготвя за турнето си "Celebration", а Стайнбърг, който режисира дебютния ѝ клип към песента "Everybody" през 1982 г., похвали работната ѝ етика. "Тя работи 24 часа в денонощието. Имам чувството, че е дошла с мисия в този живот", пошегува се той. Но е сериозен, че Мадона няма да се откаже от музиката, докато все още може да работи на пълни обороти. И макар да е работохолик в разговор с "Daily Mail" Ед разкри, че тя води "изолиран" начин на живот. Освен това, отново по негови думи - тя не възнамерявала да се омъжва отново - имайки предвид, че зад гърба си има два неуспешни брака - един с актьора Шон Пен и другият с режисьора Гай Ричи. "Тя не се нуждае от мъж, който да я допълва", казва Ед пред изданието. "Очевидно е, че двата ѝ брака не се получиха, но никога няма да ѝ липсва внимание от страна на мъжете или любов." Според Стайнбърг, тя може да се омъжи за някои по-пасивен мъж и да има лесен живот, но "не си го представям", казва.

И ако в любовта не би се похвалила с успех, то в професионален план - може. "С кого ли не съм работил - но само тя, макар и на възраст, е неудържима", казва Стейнбърг и допълва: "Нищо няма да я спре".

Снимка: Getty Images

По негови думи още от началото Мадона се е отличавала с бизнес нюх да подписва договори само с най-добрите в бранша. "Мадона не е просто поп звезда, а културна и музикална икона. Тя представлява за младите жени свобода по отношение на това как да се обличат, как да се държат. Тя е хитра и така печели."

Снимка: Getty Images

Ед не е имал съмнения, че нейната личност ще изгрее, защото: "Когато я срещнах за първи път, знаех, че ще стане известна. Хора като Принс, Дейвид Боуи и нея не са като останалите", казва още той.

"Мадона е магия. В нейното ДНК има алхимия, която я прави перфектната поп звезда. Това не е късмет. Тя има талант, а работната ѝ етика е изключителна и много хора няма да го осъзнаят", споделя пред изданието. По негови думи, преди да бъде хоспитализирана, е ставала в 5:30 часа всяка сутрин, за да тича. "Ако не излизаше за сутрешния си джогинг, то работеше в залата. Говорим все пак за икона", казва. И да, Мадона, която бактериална инфекция я вкара в болница, няма намерение да спира с музиката, концертите и...любовта.