Деси Бакърджиева за първи път показа лицето на своята малка дъщеричка в Instagram. Вивиан е родена през пролетта, но досега красивата актриса публикуваше снимки без усмивката ѝ, а само в гръб.

С лента на рози и сладка завивка в същия десен малката принцеса определено предизвиква желание да бъде гушкана.

Снимка: Официален Instagram профил на Деси Бакърджиева

За жалост коронавирусът отне живота на бащата на Вивиан - Филип, който не успява да види дъщеричката си. Строителният инженер е ученическата любов на Деси и двамата се познават повече от 30 години.

"Вивиан е истинско вдъхновение. На тази въраст да имаш дете е по-добре осмислено и осъзнаваш стойностните неща в живота. Вивиан ми дава крила за много неща. Да си майка е най-хубавата работа на света", каза Деси в телевизионно интервю.

Актрисата има и по-голяма дъщеря - Ана-Мария, която вече е на 18 години.

Тя ѝ помага в отглеждането на Вивиан, а също така е успяла да извади майка си от трудния период след смъртта на таткото.

Снимка: Официален Instagram профил на Деси Бакърджиева

"Това е голяма привилегия, защото тя много ми помага. Извади ме от трудния период. Надявам се да се справя, защото много жени са отгледали децата си сами и са се справили. Имам мисия и тя не е просто да отгледам две прекрасни дъщери, а да им осигуря стойностен живот, да се чувстват сигурни", призна актрисата.

Снимка: Инстаграм профил на Деси Бакърджиева