Деси Цонева е от онези жени, които могат лесно да нагорещят социалните мрежи с няколко снимки, без значение от сезона. Така например, въпреки че не остана много до есента, чието настъпване приближава с всеки изминал ден, карайки живака в термометрите постепенно да се понижава, наскоро журналистката накара почитателите си отново да усетят вкуса на почти отминалото вече жарко лято.

Брюнетката прекара по-голямата част от топлите месеци край морския бряг в компанията на своята малка дъщеря Бианка-Димана, която в средата на този октомври ще навърши една година. По всичко обаче личи, че тя все още далеч не е готова да се раздели с крайбрежието, където да се припича под ярките слънчеви лъчи, озаряващи Черноморието ни.

Вижте снимки >>

Вчера наследницата на покойния Димитър Цонев сподели в линчия си Инстаграм профил галерия, съдържаща четири изображения, заснети на родния курорт Св. св. Константин и Елена, където горещите ѝ преживявания продължават с пълна сила и до днес. Съвсем очаквано кадрите, на които Деси позира по цял бял бански с дълбоко V-образно деколте, оставяйки едната му презрамка уж небрежно, но предизвикателно да се свлече от рамото ѝ, разкривайки повече плът, привлякоха вниманието на потребителите във виртуалното пространство.

"Красива", "Колко си хубава" и "Секси" са само една част от коментарите, възхваляващи външния ѝ вид, които се редят под публикацията ѝ.

Но дори фотографията, показваща я под водната струя на душ, не може да се мери по провокативност с тази, направена на плажа, където носи силно изрязан бански от две части с черен цвят, дело на "Armani", който изпоти представителите на силния пол, тъй като не оставя никак много на въображението на зрителя.

"Не съм перфектна, но съм истинска", гласи посланието към фотографията.

"Много си хубава, Деси. Няма по-откровена и истинска от теб, евала!", написа един от феновете ѝ.

"Според мен си перфектна! Животът трябва да се живее", допълва друг.

"Идеална си", заключва трети.

От няколко месеца насам Цонева не спира да радва своите последователи в платформата с кадри, демонстриращи добрата ѝ фигура, която поддържа с помощта различни процедури и упражнения, макар и не толкова интензивни, както обяснява самата тя.