17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена има нужда от психологична помощ.Казвам го без да се подигравам.Има сериозни проблеми който трябва да лекува.Нимфомания,дрога,алкохол,липса на реална самооценка.

това е ясно. Още от едно Биг Бра.. лити шоу. Не си открила топлата вода. Тогава в предаването беше на антидепресанти и седативи, след смъртта на баща си. Комбинирани с алкохол. Любезно предоставен й от продуцентите. Ама беше подписала договор и го изпълни.

Грозна съм, ама еблива.

Грозна сте, но и иблива? Съжаляваме, но към момента няма кой да отговори на Вашата обява. Когато, чрез хирургия, станете средна хубост иблива, опитайте пак! С уважение: Всички мъже във Вашата възрастова група.

Всеки оправдава просташко или неморално поведение с това, че бил "истински".

Я се натърти да проверим...

В лицето е цръна маца, с ноздри на хипопотам. В тялото е като момченце, никаква женственост., няма дупе, няма цици, няма нежност. Живее в БГ и искрено съчувствам на децата и. Мъжът и явно е извратен дъртак и няма драма със сексуалните набези на жена си към други мъже. Лично съм ставал свидетел как се моли за секс, но всеки е минал оттам и не му се занимава… не я съдя, мисля, че е нимфоманка и не може да се спре!

Какви "бастуни" лъскахме, като ученици в чест на баба и. Деса не става и за сервитьорка в треторазрядна кръчма.

Стига с този измислен инстаграм, пускай продукция в Хъба . :)

Истинска проста патка

Не съм перфвктна, но съм истинска. Да ви преведа с две думи,ако не сте разбрали. Курве съм, но съм истинска

Че повечето нито ставате за таковане, нито сте истински.

И не те сърби? И си "по-истинска"? Жената не е добре, иначе щеше да е на светлинни години от нас. А е още в България! Но, да, хапе си я щъркелът и ви е паднала в тъмното. Обект. Ама, колкото и да ви е паднала, пак няма да и стъпите на малкия пръст.

Много противна и отблъскваща, вулгарна жена…

Дай Боже всеки му! Без ангажименти, де.

Като мъж такива бездарни повлекани ги подминавам… въобще не може да ме впечатли! Лесно долнопробно курве, нищо интересно

е откачена като леля си! Има егаси налудничавия поглед!

Изключително проста и неприятна жена. Тодор Славков разказва интересни неща за нея, добре са си прекарвали по разни партита, пияни и надрусани. Не случайно си е взела богат дядо, никой нормален мъж не би се оженил за подобен парцал. Толкова за Деси....

Че не е жена за "нормален" мъж-бачкатор - не е. От сой е. А е и разкошна. Но е на години. А Славков беше дружка на Таков-младши. Знае, да. Но е пристрАстен. Сега, на трезво и на тия години - едва ли би го потвърдил.

Лежала е с дни в отделна стая, само на кока и алкохол, като животно,докато Славков и компания са влизали при нея... Като до тоалетна. Самата тя не знае точно колко са я ползвали...

Що не си цитираш източника? Иначе имаш право на сексуални фантазии, колкото и стрнни да са те. Знам какво казва Славков по темата и не е това, която казваш ти. Значи знаеш повече? Говориш за майка на две деца, все пак. И голямото ще ги чете тия измишльотини.

Щеше да е добре да са измишльотини. Когато си имал такова минало не е зле да изчезнеш от публичното пространство. А тя се щрака като обезумяла и напира за изяви. Източникът ми е бил пряк свидетел, било е гротеска. Деси да си носи последствията. Прекалено много народ е минал през стаичката, за да остане тайна.

Морал… майка на две деца а всичките й снимки са с подобие на бански, до гол гъз ….

Ами измишльотини са - щото не казваш кой ти е източника.:) Като имаш източник - дай го бе, бгмамо! :) Иначе си остава клевета, нацъкана с плюсове от бгмами, на които си писала лични да те подгрепят. Щото нямаш акъл как сама да си ги нацвъкаш, а аз няма да те уча как. :)))

Не сме на съд. Просто коментираме.

Т.е. признаваш, че клюкариш?

Вярвам, че е истина. Човекът разказал тъжната история на Цонева няма причина да лъже. Имам му пълно доверие ,както и приятелският ни кръг от около 20човека.Баща ѝ беше чул някога за подвизите и го преживя тежко. Беше свестен човек.

Да, де. Чула си. Измъкваш се.

Голямото няма нужда да чете,достатъчно е да види снимките на мама,за да добие представа какъв неистов боклук е всъщност.Личи си отвсякъде,че си е долен,треторазряден,софийски парцал - със сигурност скоро ще смени "чичкото".

Аз пък й вярвам, щото и без такива подробности се вижда от километри що за жена е тази Деси. Далеч е от примерна съпруга и майка.

Безкрайно противна е. Потрепервам от гнус.

От страх на мъжа ти да не му падне в тъмното. Няма страшно, тя очевидно не ходи с цървули и по-ниски от нея.

Браво Деска ! Супер си ! И само Интер :)

Що не снима и бащата на детето си? Щот може да и е баща май.. Кой плаща за живота и,явно не изкарва за този стандарт..пардон,тя май изобщо не работеше..

Официално 50% от българките нямат професия, а са домакини. А да си домакиня и майка е най-тежката работа. Е, някои се правят на журналистки, политички, блогърки, водещи, сватбени агентки, дизайнерки... Ако са били едно дете на татко. Комплексарки.

Питай баща си или мъжът ти защо работиш, а тя не.

Известна само със запои и събличане...Използва фамилията на известния си родител, за да четем и видим как не би трябвало да изглежда една българска майка!

Българската майка трябва да изглежда като тебе - дошла от село в София-та, 100 кила сланина на 150 см. и миришеща перманентно на лук без да го е яла. Извиняваща се, че има повече косми по лицето, отколкото на главата с това, че е родила едно дете. Което го гледат двете баби и детската градина.

Къде са тези прехвалени мнения??? Тук има само негативни, при това заслужени, защото тази мома няма нищо, с което да спре погледа на нормален мъж.

Тук има и мъже. Жената е слънце.

Харесвам я. Много.! :)

Отвратителна и натрапваща се личност. С нищо не заслужава вниманието на медиите!

хубави вежди, още по-хубави мустаци. и префърцунено-кифленска снимка под душа след плаж, където са се изпикали поне десет души...

Не са пикали, правили са си селфита.

Оф, пак ли Десито търси *бач))

Демек си дебела!

Умно-красива със загатване за зърно! Става за ляво-дясна коалиция...

Като гледам вечно надупената стойка, таз мома е само от назадничавите сили...

Има супер фигура и изключително вулгарно излъчване за годините си.

адски тъпа простакела

баси, колко типично! чак досадно и тривиално. топла чорбица от свински крачета с чесън...

О-о, екстра си си....

хОди се отстреляй бе, мършо!