Вече две седмици Деси Цонева обикаля източните държави. Поводът за пътешествието е рожденият ден на любимия ѝ Явор Стефанов.

Вижте Деси в Япония и Китай >>

Двойката е започнала пътешествието си от Япония, като са обиколи едни от най-популярните дестинации - Токио, Киото, Осака. Освен със снимки от забележителности, Деси държи в течение фенове и приятели за гурме ястията, на които се наслаждават.

Кулминацията на голямата разходка е рожденият ден на Явор, който двойката е посрещнала в Шанхай. Цонева поздрави Стефанов с кадър по бельо, на който е написала на английски: "Честит рожден ден, любов моя!"

Снимка: Официален профил във Facebook

Едно от новите попълнения в екипа на "На кафе" си е взела почивка от телевизията, за да има време за любимия си. Деси е голяма почитателка на далечните пътешествия, на които обикновено я придружава и синът ѝ Янчо, но тъй като учебната година започна, сега той е зает с уроците си.

Преди време Деси разказа за любовта си с Явор Стефанов, за която сподели, че била от пръв поглед. Тогава тя разкри, че по никакъв начин не я притеснява, че любимият ѝ е доста по-голям от нея, защото винаги е харесвала по-зрели мъже. "Разликата ни е 19 години - колкото един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба!", допълни Деси.