Коментари - Деси Цонева празнува рождения ден на любимия в Китай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е поредното недоразумение попълнило редиците на Нова Бардак тв.

Искам само да кажа на онзи дето нарича старче гаджето на Цонева.Е те такова старче да те заклати ,ще хвръкнеш.Оставете я Деси ,просто не е кой знае коя че да пишете за нея

Става дума за едни пари !

Абе да държи приятелите си в течение, иди дойди. Ма тия фенове от къде се взеха, не можахте ма излъга.

Оф, нашите професионални празнувачи са винаги на линия. Все някой празнува, почива... Да се чудиш от какво са се изморили. Професия почиващ и празнуващ - това е то червения наследснвен матрял

Тези писания нямат място тук, срамота!

С баща си или не.... но бащата е с 20 години по- млада мацка хаха а тук завиждат. Хванете си и вие 20 години по млади! По-интересно как движат бизнес и работят ако отсъстват по две три седмици от работните места?

Всеки може да си хване по-млада жена. У фейса снимки на такива много. Не разбирам кво се нервиш..

Поредният тъпкач с пари

ТОЯ КЪДЕ МИ ТРИЕ КОМЕНТАРИТЕ - ДА МУ CEPA B УСТАТА !!

Тя се бъзика с нас!

С баща си на екскурзия

Кой поред и е този Може би има повече пари от предходния

Много бих се радвала, ако промяната настъпи и в Dir.bg. Нека да дава добрия пример за красиви, но стойностни жени, които правят нещо за обществото, за децата си и т.н. Докога ще ни занимава с посредствени кифли, коя от коя по-еднакви, блудкави и посредствени? Такъв ли пример децата ми трябва да имат?

Не са посредствени. Посредствените, обикновените хора ходят на работа и в общия случай извършват някаква обществено полезна дейност, създават блага, имат някакъв принос към социума. Дир-ът по правило не ни занимава с такива, защото - то какво ще им е интересното на обикновените, средностатистически хора? Друго са си дир-ските ВИП-ове. Особен род недъгави хора, за които се грижат, водят ги непрекъснато по почивки и санаториуми (да си лекуват нервите или кой знае какво друго), носят перуки, често ги оперират, за да им оформят телесата и т.н. И човек си плюе в пазвата и чука на дърво!

Защо бе, защо бе, кухи лейки, защо на снимки си появявате почти голи? Какво е това неистово желание да си сложите надслов на изявите си "вижте ме, аз съм лесна и готова"... А това, да прилагаш богатия чичко, е вече традиция, а не мода, за нашите разюздани фурии...

Защото са лесни и готови.

И Валери Божинов се разкарвашe по Малдивите и къде ли не с една подобна женска особа, хвръкнаха му париците и се оказа отново сам...

Я, тоя кифлундер с вуйчо си.

Тя е на 35, но е с интелект на доста по-млада жена... 35 + 19 ....ама той почти пенсионер, ма Десо....Как па не си фана некой дърт шлосер по любов. Ама, карма, както казваш. Много си проста, да си знаеш....

Само да попитам , какво стана с парите от погребението на баща си, не искаше цветя, а пари, за да учредява стипендия на името на баща си ?

Психично болна коза.

Професионалистка си е жената ... ВИП професионалистка.

Koлко е лесно да си жена да си сложиш един силикон ида си намираш спонсори ако бедните безработни бг мъже бяхме жени щяхме да правим същото.Като си мъж цял живот не докосваш жена акато си жена намираш мутрата или статия с парите и си ок .Тая на ден прави една две заплати дето младите бг мъже ако си намерят работа ги изкарват за месец

Кой ти пречи да проституираш? Ико искаш да си като нея - има заможни дами и господа, които биха се възползвали, стига да си млад и корав.

Това ли е поредния на Деси Ц, че вече им се загуби бройката?!

Непрофесионално е да се брои!

Не е за вярване как в семейство на хубави и интелигентни хора като Анахид и Митко Цонев може да израстне дете като Деси Цонева. Визията й не искам да коментирам, но при старта, който е имала в семейството - семейна среда, достъп до качествено образование и финансова подкрепа - да е толкова простовата и неадекватна... направо ми е непонятно. Същата работа като Лора Караджова, която не може да върже едно смислено изречение.

Най-вероятно не са я гледали майка й и баща й! Възпитавана е от други. Често се случва дори зад голямата вода - негра и латиноси да възпитават дечурлигата на елитарни родители през първите седем години, а след това ги пращат в някой елитен пансион.

Чувал ли си приказката че на обощаря децата ходели боси. На мой познат преподавател в ВУЗ имаше мъзможност да направи кариера в системата, обаче сега се докара дотам да работи като охранител. Така че средата няма значение очевидно.

пише се обУщар и преди дума, цапочваща с В се упише ВЪВ ! Не че нещо, аама граматиката..

Rodena si ama za portfeyla mu

Rodena si ama za portfeyla mu

Rodena si ama za portfeyla mu

Явно красотата е останала единствено за баба и Анахид. Това десе съзнателно ли се опитва да прилича на м.анга? Стил е видимо,че не притежава. Един безплатен съвет бих и дала като брюнетка да не подчертава с черен молив веждите си така грубо, а да попълва само на отделни части, не с черно, прилича на хайдутин.

Малко по-възрастна съм от Десислава Цонева, но не мога да си представя да си легна с тоя чичко. Има хора, които са поддържани и по никакъв начин не можеш да им дадеш годините, но очевидно случаят не е такъв.

Защо хората толкова често я дъвчат тая карма? Кармата е част от будизма и индуизма, доколкото знам. Или с други думи, ако не изповядваш една от тези религии, е неуместно да вярваш в карма. Изглежда хората го правят само защото звучи интригуващо и забавно.

В будизма и индуизма с думичката "карма" се нарича закона за причинно-следствените връзки.

Тази мома кога започна работа при Гала в "На кафе", кога се измори, че и почивка си взе!? Иначе Десито е пример за това как без никакъв интелектуален багаж само заради дядо, баба, тате и т.н. рода може да си работил в националната телевизия и да претендираш, че си "професионалист". Ако не бяха гореизброените сигурно щеше да види БНТ или Нова ТВ само на картинка.

Ще бъде интересно Стефан ако се върне как ще я търпи.Поздравила любимия със снимка по бельо,че да я видят всички-кънти от всякъде.

Ще бъде интересно Стефан ако се върне как ще я търпи.Поздравила любимия със снимка по бельо,че да я видят всички-кънти от всякъде.

Защо трябва да се занимава цяла България с пътуванията на една проста жена, с интелект на кифла? Аз съм обиколила цяла Европа и Америка и никъде не е писано за това.

по нормално би било да е родена от него, отколкото за него, ама кармични ми ти работи, поръсени с парички.

Не са най-важното нещо на света, но са важни и е страшно неудобно да ги нямаш. Радвай се, че можеш да ги изкарваш по друг начин. Тя явно не може. И има много жени като нея, наистина много. Особена форма на робство е това, но я има.

Може ли да знам,кой го интересува тази жена.Петни само семейството си. Лепнала се е на този човек,завъртяла му е главата,но мисля че тя добро няма давиди

проста и проста голям праз като е в шанхай то друг там не е стъпвал

Деситу е пушка, няма "такъв" който ще я изненада. Обаче не мога да разбера защо трябва да ходят в Китай? Там е страшна мизерия и върл комунизъм, осве това няма нищо интересно за гледане. Изглежда някой ги е излъгал, че Китай е голяма работа. Но на кой му пука в края на краищата.

и като спре да и плаща екскурзиите любовта изчезва и почват едни "ми не установихме, че пътищата ни се разминават", "ами решихме да не прибързваме" и т.н. :)

Аз съм един много щастлив родител не само заради прекрасните деца, които имам, но и заради това, че Десито не ми е дъщеря.

Милоту деси... винаги била харесвала "по-зрели" мъже... ти да видиш. Ма нек са обичат ве! Обаче да вземи някой да и каже на деситу, че мъжете, които обичат "по-млади" жени си остават винаги такива и перманентно поддържат една линия около 30-35г. С други думи неминуемо чичото и ще слезе на тази граница след време отново, а тя милата ще прави като вятъра...

ще му се стора бая неусведомен, но коя все пак е тая "Деси Цонева", че имала била и фенове, дето ги осведомявала за менюто си на вечеря? Тея фенове са направо ултра-фанатични ако и това ги интересува, а тая Деси трябва да е мега популярна, макар аз горкия див балкански селянин да не съм разбрал?!?

Коста Цонев. Не ми е известна с нещо, но тя е млада красива мацка и животът е пред нея.

Е,Деси не преувеличавсй че си родена за него.Просто той харесва младото ,а ти живота порочен.Утре и да се разделите ,всеки си е взел своето

това се вика да се покажеш..ех..знаменитости

софиянска, не завеждай!

Дали е научила номера на китайката

Странно защо тази Деси не се влюбва примерно в таксиметрови шАфьори или зидаромазачи. Днешните "мацки" уж не се мятали по парите, а всичките си падали по "по-зрели мъже" с тлъсти пачки.

Странно защо пък вие мъжете не се влюбвате в грозни и стари жени, а, смотан балкански субект, дето иска да е прошляк, да е груб, парите му да отиват за бира и ракия, да се къпи на национални празници, да се заглежда по чужди жени, дори когато е щастливо женен, нооо жените да припадат като го видят, да са млади и хубави, па и да му плащат .. Смешници. Тювечът свърши, за вас ще останат само тези, дето ги заслужавате, за другите . светът е голям и спасение дебне отвсякъде.

Към какво е влюбена тази?В парите на Стефан сигурно.

И?

Тази излезе доста проста ...

пример за нещастна жена, объркана, побъркана, жалко че баща и беше добър журналист, но е объркал доста във възпитанието на тази .... не знам как да я нарека!

За умрелите или добро или нищо, но не мога да отмина тази опашата лъжа! Митко беше син на баща си и не блестеше с абсолютно нищо! В зората на демокрацията този неизкласил правист беше един от тримата българи "разследващи" тайното богатство и липсващите милиони на Тодор Живков в Швейцария... От уважение към първото изречение ще спра до тук!

Митко Цонев беше изключително толерантен и симпатичен журналист!