Крис Хемсуърт отпразнува своята 38-а годишнина в сряда със специална и неочаквана изненада, поднесена му от неговите три деца. Вместо да поръчат торта от някоя австралийска сладкарница, наследниците на звездата от "Отмъстителите" решиха да запретнат ръкави и лично да приготвят такава за неговия празник, разбира се, с малко помощ от тяхната майка. Синовете и дъщеря му определено са се постарали в украсата на десерта, изработвайки фигурка от захарен фондан, носеща се на гребена на вълна върху дъска за сърф, която представлява умалено копие на техния баща.

Декорацията не е случайна, тъй като тя всъщност показва една от най-големите страсти на артиста.

"Започнах да сърфирам, когато бях на около 12 години. Тогава баща ми ме водеше на плажа всеки уикенд, а през делничната седмица ходехме там преди училище... ако можех да стана рано и да се върна навреме за първия учебен час. И до днес съм обсебен от това занимание", каза той през 2018 г. в интервю за сп. "Men's Journal".

Вижте снимки >>

Актьорът с гордост показа тяхното творение на своите над 50 милиона последователи в социалната мрежа, където написа:

"Благодаря на всички за прекрасните пожелания за рождения ми ден. Със семейството ми прекарахме един наистина епичен ден, завършил с поглъщането на 75% от тази невероятна торта, която в един момент се срути, превръщайки се в огромна купчина захарна наслада. Обичам ви всички! Наздраве!", гласи посланието му към галерия, съдържаща общо четири изображения, показващи единствения по рода си сладкиш.

Снимка: Официален профил в Instagram

Холивудската знаменитост, добила световна популярност с филма "Тор: Богът на гръмотевиците" от вселената на "Marvel", и съпругата му Елза Патаки имат 9-годишна дъщеря, носеща името Индия, и 7-годишни близнаци, които кръстиха Саша и Тристан. Естествено, неговата половинка също отбеляза хубавия повод с трогателно послание във виртуалното пространство, където качи поредица от техни общи кадри, направени през годините.

"Честит рожден ден на любимия ми съпруг! За мен ти си целият свят! Желая ти още много години, изпълнени със смях и щастие" - гласят думите ѝ.

Подобно на известния им татко, малчуганите също се занимават с водни спортове. Миналата година Елза разкри пред австралийското издание "Body+Soul", че двамата с партньора ѝ се опитват да ги запалят по всяко хоби, за което се сетят, за да ги изведат навън, откъсвайки ги от компютрите и социалните мрежи.

Снимка: Официален профил в Instagram