Дейвид Бекъм изненада Марк Антъни по време на церемонията му по награждаване на Алеята на славата, като това събитие засили още повече тяхната дългогодишна приятелска връзка, пише таблоида TMZ. Бившата футболна суперзвезда се изяви с изключително емоционална реч и разтърси сърцата на всички присъстващи.

Марк Антъни изглеждаше истински щастлив да види своя близък приятел и го прегърна не един, а два пъти. По-късно, Дейвид Бекъм се изправи на сцената и сподели някои специални моменти от техните години на приятелство. Той разкри, че преди всеки свой мач в Реал Мадрид слушал музиката на Антъни, като добави, че е научил да танцува салса благодарение на неговите наставления.

Освен това Бекъм подчерта важността на Марк Антъни в живота на мнозина, казвайки: "Днес, Марк, ние празнуваме теб и значението, което имаш за всички нас и за всички твои фенове по целия свят." След като изрече тези думи, Дейвид не пропусна и да добави малко хумор, като заяви: "Виждаме, че и аз ставам емоционален."

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Що се отнася до Марк - звездата му стана 2762 подред на прочутата алея. Носителят на "Грами" бе отличен в категорията за звукозапис. "За нас е гордост да почетем Марк Антъни, един от най-влиятелните артисти в света. Феновете очакваха неговата звезда с нетърпение, така че знаем, че тя ще има огромна притегателна сила на Алеята на славата!", каза по-рано миналия месец продуцентката по церемониите Ана Мартинес. Освен блестящ музикант и певец, той се изявява и в актьорския бранш. Играе поддържащи роли в проекти като "Хакери", "Голяма нощ" и "Заместникът".