Дейвид Бекъм беше кум на баща си Тед, който се ожени за адвокатката милионер Хилари Мередит. 46-годишният футболист изглеждаше елегантно в тъмносин костюм, в тази специална роля, на сватбата на татко си. 73-годишният Тед също носеше тъмносин костюм. Той и Хилари се срещнали през 2019 г.

Цялата фамилия Бекъм беше на церемонията и празненството в Лондон през уикенда, без Бруклин, който е в Америка. Харпър беше шаферка на дядо си.

Ромео, който покани приятелката си Миа Регън, и двамата на 19 години, на сватбата, публикува нейна снимка с надпис: "Истинската любов".

Говорител на семейството заяви: "Тед и Хилари Бекъм биха искали да потвърдят, че са се оженили в събота на малка частна церемония в Лондон, заобиколени от най-близките си, включително 3-те деца и 8-те внуци на Тед, майката на Хилари и дъщеря й Шарлот. Кум беше синът на Тед, Дейвид. Шаферките Шарлот, Франческа и Харпър изглеждаха красиви в сини кадифени рокли. Двамата в момента са на меден месец извън страната".

Тед се разведе с майката на Дейвид - Сандра през 2002 г., след като бяха женени 33 години.

Бракът на родителите на Дейвид приключи приблизително по същото време, когато той имаше проблеми в "Манчестър Юнайтед".

Тед каза, че синът им е една от причините първият му брак със Сандра да се разпадне.

Сестрата на Дейвид - Джоана, майка му Сандра и баща му Тед

Снимка: Getty Images

В автобиографията си "Дейвид Бекъм, синът ми", той пише: "Цялата шумотевица, целият стрес, цялото внимание - това не беше свят, с който бяхме свикнали и беше много трудно време. Не мисля, че бяхме наистина подготвени за това".