Бракът е сериозно изпитание, най-вече за звездите, защото семейният им живот е публично достояние. Всяка връзка има своите възходи и падения, но тези на известните личности се следят отблизо и неизменно попадат в заглавията на медиите.

Вижте снимки >>

Това е само една от причините, поради които семейният живот на знаменитостите често не оцелява и в крайна сметка е изправен пред разпад. Но наред с многото провалени съжителства, има и такива, които успяват да се задържат и сякаш под натиска на славата, с годините се стават все по-силни.

Една от двойките, която се превърна в истински пример за подражание със своята сплотеност, носи фамилията Бекъм. Съвсем наскоро Дейвид и Виктория отпразнуваха 20-годишнина от брака си. Личният им празник започна с публикация в официалната Инстаграм страница на футболиста, който написа:

"20 години, уау! Виж какво създадохме заедно. Обичам те толкова много!"

Посланието е придружено от галерия от снимки, показващи сватбения им ден, като и други кадри със съвпадащи техни визии, а поредицата от изображения завършва с фотос на цялото семейство. Двамата имат общо 4 деца - трима сина- Бруклин , Ромео, Круз и една дъщеря - Харпър.

Снимка: Официален профил в Instagram

За специалния ден, Дейвид реши да подари на съпругата си пътуване до Града на любовта - Париж, където двамата отпразнуваха извървения дотук съвместен път. А кое би било по-хубаво място за засвидетелстване на силните им чувства от Версайския дворец?

Дизайнерката и футболистът бяха безупречни на частната обиколка на бившата резиденция на френските крале. Виктория бе избрала семпла, но стилна бяла рокля с дълбоко V-образно деколте и асиметрични ръкави, която беше съчетала с червени обувки на висок ток и малка дамска чанта в същия цвят. Съпругът ѝ се придържаше към класиката, носейки черен костюм с бяла риза и вратовръзка, а единственият отличаващ се детайл бяха обувките му с катарами.

След като приключиха с визитата си в страната, те се завърнаха обратно у дома си в Англия, където завършиха честването на годишнината във VIP ложата на концерта на Барбра Стрейзанд, към фестивала "Бритиш самър тайм".

Легендарната певица изпя песента "Evergreen", която е част от филма "Роди се звезда" от 1976 г., в който тя се снима. На сцената с нея се качи и екранният ѝ партньор от лентата - Крис Кристоферсън, с когото изпълниха и "Lost Inside of You", превъплъщавайки се в образите си Естер Хофман и Джон Норман Хауърд.

Интересен факт е, че за участието си Стрейзанд качи на борда на самолета 3-те си кучета (Мис Скарлет, Мис Вайлет и Фани), които прелетяха над 16 хил. километра, за да могат да присъстват на концерта на своята 77-годишна стопанка. Четириногите имаха специално място в гримьорната ѝ, както и собствена количка, с която член на екипа ги разхожда зад кулисите.