Германската актриса Диане Крюгер и американският актьор Норман Рийдъс са се сгодили. Това съобщи сайтът на списание "Пийпъл".

45-годишната Крюгер и 52-годишният Рийдъс се срещат през 2015 г. на снимачната площадка на филма "Небе". Двамата заедно промотират продукцията на Международния кинофестивал в Торонто, преди да направят връзката си публично достояние през март 2017 г.

През май 2018 г. многобройни източници потвърждават за "Пийпъл", че Крюгер е бременна с първото дете на двойката. Мълвата за бъдещото й майчинство плъзва по-рано през същия месец, когато актрисата се появява с различни по-свободни тоалети на събития по време на кинофестивала в Кан.

През ноември същата година "Пийпъл" потвърждава, че Диане Крюгер и Норман Рийдъс са станали родители на дъщеричка. Момиченцето е първо дете за актриса и второ за актьора. Рийдъс има 21-годишен син, Мингъс, от връзката си със супермодела Хелена Кристенсен.

Двойката, която ревниво пази личния си живот, не разкрива подробности около появата на бял свят на дъщеря си, в това число точната дата на раждането и името й.

През юли Рийдъс сподели кадър в своя Инстаграм профил, от който се вижда как прекарва време със семейството си. На снимката се вижда двойката с 2-годишната им дъщеря. Актьорът носи дъщеря им на раменете си, докато Крюгер бута количката и върви пред тях.