Красивата Диляна Попова никога не се е притеснявала да се съблече пред фотографския обектив, но досега кадрите винаги са разкривали голото ѝ тяло по естетичен начин, оставящ най-съществените му части на въображението на зрителя. Нещата стоят по съвсем различен начин в последния филм с нейно участие - "Останалото е пепел", който тръгва по всички киносалони у нас на 6 март. В лентата брюнетката за първи път оставя настрана своята свенливост и застава пред камера без дрехи.

Вижте кадъра >>

В трейлъра на предстоящата продукция, разказваща любовната история между Атанас Буров (в чийто образ се превъплъщава Асен Блатечки) и неговата секретарка Мария, развила се в далечната 1944 г., се вижда сцена, на която синеоката хубавица се къпе на открито под лунната светлина, клекнала в плитчините на река. Кадъра развълнува почитателите на актрисата и модел, който нямат търпение да гледат на голям екран делото на режисьора Георги Костов.

Междувременно, преди дебютът на филма, Диляна реши да замине заедно със сина си Борил далеч от климатичните условия у нас и да подари на двамата слънчеви дни в екзотична дестинация. От известно време тя публикува в официалната си Инстаграм страница изображения, на които позира по черен бански от две части. Плажната ѝ визия се допълва от бяла риза и плетена шапка.

Попова не е отбелязала точното мяст, на което почиват, единствено чрез няколко хаштага е загатнала, че са на остров, намиращ се насред океана. Едно обаче е сигурно - двамата си прекарват повече от добре. Факт, за който свидетелстват снимките, запечатали разходките на майката и наследника ѝ по плажната ивица.

"Друго си е като смениш картинката... и цветовете са други, дори не знам кой ден от седмицата е...", гласи посланието към една от галериите с фотографии, които тя качи в социалната мрежа.