Нова доза страховити костюми заля Инстаграм в нощта на Вси Светии. Известните българи не изневериха на своята артистичност и показаха въображението си с изчанчени гримове и костюми.

Вижте звездите на Хелоуин >>

Моделът Диляна Попова се гримира като лошия Черен лебед от балета "Лебедово езеро", превърнал се в хит след превъплъщението на Натали Портман в образа. Певицата Тита пък неочаквано се преобрази не в антилопа, а в пантера.

Бременната Алекс Петканова показа пред почитателите странното решение да боядиса наедрелия си корем като тиква. Звездите от "София ден и нощ" и VIP Brother също се постараха за празника.

Сестрите Кардашиян

Снимка: Instagram

На запад фурор предизвика появата на разголените сестри от клана Кардашиян-Дженър, които се бяха облекли като ангели. Оказа се, че закачката е част от рекламна кампания на "Викторияс сикрет" за празника.

След като цял месец отброяваше времето до Хелоуин и своето ежегодно парти, Хайди Клум най-сетне издаде какъв е новият й костюм. Тя и приятелят й Том Каулиц се маскираха като Фиона и Шрек. Сред гостите на манекенката бяха още Лупита Нионго и Уини Харлоу.

Хайди Клум и Том Каулиц

Снимка: БТА