Започна дългоочакваният нов сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" и макар че изпълненията на звездите в All Stars осигуриха страхотно забавление, всички погледи на зрителите бяха вперени първоначално в Димитър Рачков, който се появи на сцената, но този път не като водещ на предаването.

След като преди седмици стана ясно, че любимият комедиен водещ няма да бъде част от "Като две капки вода" този сезон и неговото място до Васил Василев-Зуека ще заеме Герасим Георгиев-Геро, цяла България се питаше "Къде е Рачков?" и дори стартира движението в социалните мрежи #ВърнетеРачков. После от тв рекламен клип стана ясно, че Димитър Рачков е "отшелник в изгнание", който седи самотен в барака в гората и тъжи по изгубената си работа.

Разбира се, това се оказа рекламна кампания за анонсиране на новото шоу на водещия.

Вчера в "Като две капки вода" Рачков връхлетя на сцената в познатия си от тв клипа вид на отшелник, с дълга и сплетена коса, брада и шлифер. Той похвали Геро и го нарече един от най-талантливите български актьори и след като обяви, че шоуто му започва на 7 март в 20 ч. После Рачков напусна сцената така бързо, както се бе появил на нея.

За първи път през този сезон, но далеч не за първи път в историята на шоуто, Фики Стораро отвя конкуренцията с превъплъщението си в Дони и изпълнението на хита "Уморени крила". Фики бе наистина неузнаваем и направи една доста сложна имитация, което му донесе победата в първия епизод на предаването за този сезон. Бащата на Фики - Тони Стораро, бе залата, както всеки път, когато синът му пее на сцената в "Като две капки вода".

Фики Стораро като Дони в "Като две капки вода"

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Софи Маринова, която влезе в ролята на индийската красавица Айшвария Рай, бе подкрепяна от своите близки в публиката - синът ѝ Лоренцо и половинката ѝ Гринго. След бурни събирания и раздели, явно Софи и Гринго отново са заедно.

Софи Маринова като Айшвария Рай в "Като две капки вода"

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

След другите много впечатляващи изпълнения от миналата вечер бяха това на Михаела Маринова като Бони Тейлър и на Рафи Бохосян като Пол Стенли от Kiss.

Михаела Маринова като Бони Тейлър в "Като две капки вода"

Снимка: Facebook/ Като две капки вода

Рафи Бохосян като Пол Стенли от Kiss в "Като две капки вода"

Снимка: Facebook/ Като две капки вода