Долф Лундгрен се появи в компанията на любимите си жени, подобаващо облечени в жълти рокли на премиерата на "Minions: The Rise of Gru" в Лос Анджелис. Той беше придружен от годеницата си Ема Крокдал за първи път на събитие като това.

"Срещнах я преди три години и тя все още не е ходила на премиера заради COVID, така че наистина ни беше приятно да сме заедно на кино", съобщава "People".  

Той и 25-годишната Крокдал, съгласуваха цвета на тоалетите си с тези на дъщерите му - Ида, на 26 години и Грета, на 20, които също присъстваха.

Embed from Getty Images

"Жълт отряд пристигна да види миньоните", подписа Крокдал снимка в Инстаграм, на която се вижда ,че  тя й бъдещите й доведени дъщери седят на столове, "облечени" като миньони.

Лундгрен обясни, че се занимава с подготовката на сватбата, която беше забавена поради пандемията от COVID-19.

"Отложихме я, загубихме две години. Догодина ще пътуваме до Скандинавия. Ще направим сватбата може би следващата пролет или нещо такова в Норвегия или Швеция".

Embed from Getty Images

Актьорът от "Аквамен" се сгоди за Крокдал, норвежка, работеща като личен треньор, през юни 2020 г., като сподели новината в Инстаграм със снимка на бъдещата си булка, показваща годежния си пръстен. "Нещо много специално се случи тук, в Швеция", написа тогава.

Той беше женен за Анет Квиберг от 1994 до 2011 г.

Embed from Getty Images