Преди 10 години жилището на Красимир Аврамов, познат на широката публика с прозвището Човека-глас, беше щурмувано от барети, провеждащи операцията "Недосегаемите". Тогава отрядът бързо осъзна допуснатата грешка и се извини за недоразумението, а певецът включи случилото се в автобиографичния си роман "Между два свята".

Вижте снимки на Краси със световните звезди >>

Сега, десетилетие по-късно, домът на изпълнителя отново се оказа под атака, този път обаче под формата на шега, спретната му от неговия колега Крум, пребиваващ в същия затворен жилищен комплекс.

Заради извънредното положение у нас, двамата приятели решили да оползотворят свободното време като си погаждат номера един на друг. С този факт са запознати дори техните съседи, очакващи да видят каква ще бъде следващата им лудория, която да внесе доза настроение в напоследък еднообразното за всички ежедневие.

Преди броени часове Краси качи в официалната си Фейсбук страница видео, показващо поредната закачка от страна на попфолк певеца. На кадрите се вижда терасата на Крум, намираща се на последния етаж на съседната сграда, от която той хвърля снежни топки по прозорците на Аврамов.

"Това е кощунство срещу моя дом. Просто... пълен идиот, сега ще се кача горе и ще го размажа", саркастично се оплаква Краси в публикувания клип.

"Превъртяхте играта", "Виждам, че не ви е скучно" и "Остави прозорците, отвърни на удара!" са само част от коментарите на потребителите в социалната мрежа, които искрено се забавляват със заниманието на двамата колеги.