Освен проблемни връзки, сложни ситуации, звездите имат и трудни отношения с родителите.

За Дрю Баримор майката не винаги е знаела най-добре, но актрисата е готова да остави всичко в миналото. В интервю за "Vulture", публикувано в понеделник, Дрю, разказа за сложните си отношения с майка си Джейд Баримор, която е била и неин мениджър преди много, много години, още когато малката Дрю тепърва е правила своите начални стъпки към славата.

Докато разсъждаваше на темата за родители, Баримор сподели, че не може да си позволи този "лукс" да продължи напред, както останалите хора, чиито родители вече не са сред живите, са направили.

"Не мога да чакам. Не искам да живея живот, в който желая някой да си отиде по-рано, отколкото му е писано, за да мога да порасна", казва тя пред изданието. "Всъщност искам тя да е щастлива, да процъфтява и да е здрава. Но трябва да... израствам и аз въпреки нейното присъствие."

Противоречивите чувства, които изпитва към майка й, не са злонамерени. "Осмелих се да го кажа и не се почувствах добре. Не ми е безразлично."

Джейд Баримор

Снимка: Getty Images

Баримор е родена в семейството на актьорите Джейд и Джон Дрю Баримор през 1975-а. Номинираната за награда "Еми" актриса има не толкова хубаво детство - от тийн започва употреба на наркотици и посещаване на нощни клубове, заедно с майка си Джейд, освен това и принудително влиза в рехабилитационна клиника, едва когато е на 13, следват и няколко опита за самоубийство. Тежките отношения на Баримор с Джейд са в контраст с отношенията ѝ с баща ѝ, който умира през 2004-а след пристъп на множествена миелома.

"Просто разбрах какъв неспособен човек е бил", казва Баримор за покойния си баща. "Знам, че това трябва да е много трудно за майка ми. Сякаш на нея се пада цялата мъка."

Въпреки тежките ранни години, Дрю е отворена за помирение, пише "People".

"Прощавам на майка си. Прощавам и на баща си", завършва Баримор. "Никога не съм прощавала на себе си, но бих искала и съм готова да го направя."