Актрисата Дрю Баримор разказа за майчинството и с какви предизвикателства се сблъсква.

Наскоро в токшоуто си The Drew Barrymore Show тя и певицата Кристина Агилера дискутираха как са намерили начин да общуват с децата си. Агилера сподели, че се опитва да бъде открита с нейните и се старае да намери "подходящи за възрастта им стратегии", за да говори с тях по деликатни теми.

При Баримор се оказа обаче по-сложно, като тя се оплака, че с дъщерите й, които на 11 и 9 години, често са на различни мнения. "Едното ми момиче вече иска да носи бюстиета. А когато й отказвам, тя ми отвръща, че не е честно, след като аз съм се снимала пък за Playboy".

Дрю е майка на Олив и Франки, които са от брака й с бившия й съпруг Уил Копелман. За еротичното списание пък, актрисата позира през 1995 г., информира CNN. 

Кристина от своя страна има момче и момиче - Макс, на 16, и Съмър, на 9 години. Певицата също довери, че  дъщеря й вече започва да проявява характер и мечтае да порасне по-бързо. "Тя също иска вече да носи бюстиета, но всеки път отклонявам това й желание", коментира блондинката. "Опитвам се да й обясня, че някои хора не са добродушни и имат лоши намерения". По нейни думи обаче не изпуска да напомня на момиченцето си, че трябва да има самочувствие.