Вчерашният епизод на шоуто "Като две капки вода" бе истински празник. Това бе 100-ният епизод на предаването и именно той събра дует "Каризма" на една сцена след 13 години пауза.

Вижте снимки на дуета >>

Всъщност забележителните дуетни изпълнения в шоуто бяха три. Първото бе на Фики и Васил Найденов, като знаменитият певец не само че присъстваше на живо в залата, но и без колебание грабна микрофона, за да се присъедини към младия си колега за изпълнението на "Сбогом, моя любов".

Вторият дует, който заслужаваше внимание, бе този на Дара със... самата нея. Младата певица трябваше да пресъздаде двоен образ, изпълнявайки парчето "Shallow" от филма "Роди се звезда" на Брадли Купър и Лейди Гага.

Третият и най-очакван дует бе този на Галя и Миро от дует "Каризма". Двамата обичани певци влязоха в ролите на Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта и изпяха вечния хит от филма "Брилянтин" "You are the One That I Want". Това беше първият път от 13 години насам, в който Галя и Миро се обединяван на една сцена. Те също така признаха, че не само, че не са пели заедно, но и не са се виждали през цялото това време.