Най-малката дъщеря на Дуейн Джонсън - Скалата - Тиана навърши 3 годинки. По този повод актьорът и бивша звезда на кеча сподели в социалните мрежи страхотна снимка на тях двамата с посланието:

"Честит рожден ден на най-сладката малка Тиа Джиана! Обичаща, мила, упорита и опасна (като майка си). За мен е най-голямата радост да бъда твой баща. Винаги "ще те пазя".

"Сега тя има един много важен въпрос към мен:

Тате, познаваш ли Аквамен?", пише още Скалата към трогателното изображение, показващо как той прегръща малкото си момиченце.

Вижте снимки на Скалата с двете му малки дъщери >>

Тиана е най-малката от трите дъщери на Дуейн Джонсън. Той има една голяма дъщеря  Симон от брака си Дани Гарсия и две момичета от настоящата си съпруга Лорън Хашиян - Джазмин на 5 години и вече 3-годишната Тиана.

Скалата многократно е засвидетелствал обичта си към своите момичета, публикувайки страхотни снимки, на които се включва в техните игри всеки ден.

Снимка: Официален профил в Instagram

За рождения си ден Тиана тя е помолила звездния си татко да ѝ нарисува картина на Аквамен, на който тя е явно голям фен, и да сложат рисунката в рамка.

И в крайна сметка, за да направи малката си дъщеря наистина щастлива, Скалата ѝ подарява видеоразговор с Джейсън Момоа, който е известен с ролята си на Аквамен.