17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И

баахти животното

Ама защо позира с напрегнати мускули? Тоест това реклама ли е или непринудено напрягаме на бицепси?

Пак много тънко е минал! Вместо да ѝ подари нещо, той ѝ дал да си поприказва с негов приятел?

Незабравимият й спомен за сбъдната мечта е много по ценен от предметен подарък. Тя не е останала без играчки. Ама за народ като нашия, голяма част от в който кара коли по евтини от телефоните си, материалното нещо е най-ценно.... не го казвам да обидя някой, обидно ми е на мен, че е така.

Ех! батмики, на мен да ми е приятел Джейсън Момоа и детето да му е фен! Щях да уредя да дойде лично в костюма, да удари една снимка с автографче поне. Това е Скалата, винаги може да върне жеста. Ама щом според теб приятелството се мери само в материално. Още повече, че ако му е приятел, тя може по всяко време да говори с него и за рожден ден би трябвало нещо по-паметно. Но все пак ние сме материалисти българчета и когато се стигне до приятелство си помагаме, не като американците, дето ако ми е приятел ще ми направи отстъпка от цената.

Въх! И Джейсън Момоа щото му е приятел , трябва да се вдигне от Хавай или Лос Анджелис да отиде някъде на майната си , където се пази реквизита от "Аквамен", да се обяснява с мениджъри и склададжии, че му трябва костюма на Аквамен щото ще е аниматор на детско парти, от там да хване самолета и да отлети на майната си до Атланта , където живее СКалата, за рождения ден на 3 годишно дете? Как си го представяш това с приятелствата между известни личности с много ангажименти и натоварена програма, които нямат време дори за собствените си деца ?

В Русия съм, в Русия...